Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko su dobitnici kino-ulaznica za obiteljsku avanturu DJEČAK OLUJE

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 11. 03. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za obiteljsku avanturu DJEČAK OLUJE (STORM BOY) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik. 

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Mirela Matijević Erceg Zagreb, Ana Milohanić Rakalj i Goran Crvelin Rijeka.

 

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/djecak-oluje/5937/ 20190306.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

 Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 11. 03. do ČETVRTKA 14. 03. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac, dobitnik nagrade „Oscar“, koji je u obiteljskoj avanturi DJEČAK OLUJE utjelovio lik Michaela Kingleyja, uspješnog umirovljenog poslovnog čovjeka i djeda?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

DJEČAK OLUJE (STORM BOY)

Australija, 2019.

Redatelj: Shawn Seet

Glumci: Jai Courtney, Geoffrey Rush, David Gulpilil, Finn Little

Žanr: avantura, drama, obiteljski

Trajanje: 99 minuta

Budžet: 15 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Ambience Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://stormboythefilm.com/

 

Pusti srce da te vodi.

Prekrasna i suvremena adaptacija klasične australske priče Colina Thiela. Priča započinje kada Michael Kingley (Geoffrey Rush), uspješan umirovljeni poslovni čovjek i djed, počne unučici pričati priču iz svog djetinjstva. Priču o dječaku koji je živio s ocem na izoliranom otoku u Južnoj Australiji i povezao se s pelikanom, kojeg je spasio i koji mu je zauvijek promijenio život. Njihove izuzetne avanture i vrlo posebna veza imaju dubok utjecaj na sve što mu se u budućnosti događalo i dalo mu je snagu da se dalje bori kroz život.

„Dječak oluje“ je priča temeljena na bezvremenoj australskoj noveli Colina Thielea o najneobičnijem i bezuvjetnom prijateljstvu. Glavnu ulogu tumači Geoffrey Rush, dobitnik nagrade „Oscar“.

U kinima od 7. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM