Hrvatska

STANJE U PROMETU: HAK: Promet teče bez posebnih ograničenja

Piše: PolitikaPlus

Na većini cesta u subotu vozi se bez posebnih ograničenja osim na dionicama gdje su u tijeku radovi, a promet je pojačan na gradskim cestama i obilaznicama pa iz Hrvatskog auto-kluba vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na autocesti A1 uočen je pas pred odmorišta Brinje, teretno je vozilo između čvora Brinje i čvora Ogulin u smjeru Zagreba pa se vozači pozivaju na dodatan oprez. Između čvora Ogulin i tunela Mala Kapela puše na udare jak vjetar.

Prometna je nesreća na autocesti A4 između čvora Varaždin i čvora Ludbreg u smjeru Goričana, vozi se uz ograničenje brzine 80 kilometara na sat. Vozilo je na zelenoj površini.

Na DC1 Zaprešić-Zabok u visini mjesta Jakovlje, zbog teške prometne nesreće prekinut promet. Obilazak je lokalnim cestama.

Do 31. prosinca za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona zatvorena je državna cesta DC34 Slatina-Donji Miholjac-Valpovo-Josipovac. Obilazak: Donji Miholjac (DC53)-Velimirovac (DC515)-Našice-DC2 prema Osijeku i obrnuto.

21./22. ožujka od 22 sata do 1 sat u noći na autocesti A1 u tunelu Sveti Rok u smjeru Zagreba, prekidat će se promet četiri puta po maksimalno 15 minuta, zbog radova.

Od 18. ožujka u 8 do 30. lipnja zbog radova na mostu preko Mure bit će zatvoren Graničnom prijelazu Goričan na državnoj cesti. Promet se preusmjerava na Goričan II na autocesti.

Od 25. ožujka do 17.travnja zbog radova se zatvara međunarodni granični prijelaz Gornji Brgat, no bit će moguć prijelaz pješaka.

Na GP Gunja-Brčko zabrana je prometa za teretna vozila i autobuse, zbog nestabilnosti mosta.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HAK, PROMET