Hrvatska

GABRIJELA ŽALAC: Auto u dvorištu je od mojih roditelja. Ne znam zašto se digla tolika prašina oko toga

Piše: PolitikaPlus

Luksuzni Mercedes E klase, vrijedan barem 50.000 eura i u vlasništvu tvrtke za najam luksuznih vozila već dulje vrijeme stoji parkiran u dvorištu obiteljske kuće ministrice regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijele Žalac u Vinkovcima, a nije naveden u njezinoj imovinskoj kartici. Ministrica se danas o tome očitovala. 

- Auto u dvorištu je od mojih roditelja. Ne znam zašto se digla tolika prašina oko toga. Kad auto koji ja kupim bude u mom dvorištu naravno da ću ga prijaviti u imovinskoj kartici. Stoji u mom dvorištu jer je moj brat dovezao svoj automobil kod mame i nema gdje parkirati. Automobil su kupili moji roditelji prije dva mjeseca. On je rentan kroz ugovor o najmu i kad se otplati onda će se vjerojatno kupiti, rekla je Gabrijela Žalac.

Kako je objavio Jutarnji list, Mercedes E klase u vlasništvu je tvrtke za najam luksuznih vozila Star rent-a-car šibenskog tajkuna Josipa Stojanovića Jollyja, a njegov dnevni najam stoji najmanje 1250 kuna. Nov je, registriran 28. siječnja 2019., a susjedi kažu kako ga koristi suprug ministrice Mario Žalac.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

GABRIJELA ŽALAC, AUTO