Hrvatska

MINISTRICA ŽALAC: "Ja ne znam koga smetam, ali sada mi se obrisi kristaliziraju"

Piše: PolitikaPlus

Ministrica Gabrijela Žalac našla se na udaru kritika nakon vijesti da joj je pred kućom parkiran skupi Mercedes koji nije prijavljen u imovinskoj kartici. Na prvu obitelj ministrice Žalac ni iz njena ministarstva nisu pojašnjavali o kakvom je vozilu riječ, da bi danas ona rekla da pripada njenim roditeljima, a vozilo je u vlasništvu tvrtke za najam vozila šibenskog poduzetnika Josipa Stojanovića Jollyja.

Žalac je gostovala je u Dnevniku Nove TV. gdje je rekla da ima dokaze i insinuacije da joj netko namješta.

Na konstataciju da je oporba optužuje da je dala kontradiktorne izjave Žalac je kazala: "Bila sam apsolutno precizna". Ugovor o najmu je donijela u studio. Naglasila je da je njezina majka sklopila ugovor. "U slučaju mene kao ministrice krši se zakon o GDPR-u", kazala je. "Svu svoju imovinu i buduću prijavila sam i prijavit ću u imovinskoj kartici i siguran sam da kad budem kupila automobil unijet ću ga u imovinsku karticu", rekla je.

Govorila je i Josipu Stojanoviću Jollyju i kreditu koji je dobio. "Taj kredit koji je dobio za hotel je dobio u mandatu SDP-a", rekla je. "Poznajem Stojanovića od kada sam ministrica, par puta smo ručali", dodala je .

Na pitanje je li mu pogodovala, ponovila je da nije.Rekla je da misli da joj netko iz stranke namješta. "Zasad ću ostatI suzdržana", kazala je i nije htjela otkriti u koga sumnja da joj namješta. "Imam dokaze i insinuacije", dodala je. "Ja ne znam koga smetam, ali sada mi se obrisi kristaliziraju", kazala je Žalac na ponovljeno pitanje kome smeta.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

gabrijela žalac, hdz