Zagreb

ZAGREB: Pušten mladić koji je bio osumnjičen za eksploziju u Prečkom

Piše: PolitikaPlus/Hina

Mladić koji je bio osumnjičen za eksploziju u Prečkom, Kristijan B. u petak navečer pušten je iz policije te je oslobođen svake krivnje, objavio je u subotu Jutarnji list.

Policija nastavlja istraživati kako je došlo do postavljanja i aktiviranja eksplozivne naprave u stambenoj zgradi u zagrebačkom naselju Prečko, u petak ujutro oko 3 sata, za što je prema neslužbenim informacijama bio osumnjičen Kristijan B. 

Zagrebačka policija je ranije u petak izvijestila kako je zbog eksplozije na obavijesni razgovor dovedena osoba za koju se pretpostavljalo da bi mogla imati veze sa spornim događajem. Policija je tom prilikom priopćila kako nije riječ o uhićenju.

Uslijed eksplozije, koja se dogodila na najvišim katovima zgrade u Ulici Josipa Slavenskog 12 lakše je ozlijeđena 63-godišnja žena, koja je nakon zatražene liječničke pomoći puštena na kućnu njegu.

U eksploziji su nastala oštećenja na svim stanovima i zajedničkim prostorijama na 8. i 9. katu zgrade, a oštećen je i dio 7. kata zajedno s oknom dizala. Narušena je statika zgrade od 7. do 9. kata.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagreb, eksplozija