Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio ulaznice za predstavu BOK (I) HRVATI

Piše: PolitikaPlus

Od DANAS do SRIJEDE 22. 05. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju kazalište Ludilište Luda kuća i portal politika+ u kojem za predstavu BOK (I) HRVATI, u kazalištu LUDILIŠTE LUDA KUĆA, Zvonimirova 63, Zagreb, dijelimo 2X2 ulaznice za izvedbu koja će biti na programu u ČETVRTAK 23. 05. u 20.00 sati.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;
Marcela Filipi i  Vedran Đorić.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno), i

4. broj telefona/mobitela.

 

Imena dobitnika/dobitnica objavljujemo na portalu Dobitnici/dobitnice NEĆE POSEBNO biti obaviješteni o osvojenim ulaznicama, imena će im se nalaziti na blagajni kazališta LUDILIŠTE LUDA KUĆA, Zvonimirova 63, Zagreb, a ulaznice se podižu uz predočenje osobne iskaznice sat vremena prije početka predstave.

 

Nagradno pitanje je: Navedite točnu adresu Kazališta Ludilišta Luda kuća?

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

 

Bok (i) Hrvati je satirični i imitatorski show u kojemu imitator Danko Ažić utjelovljuje preko 30 poznatih ličnosti i povezuje ih u jednu priču isprepletenu dubokim porukama.

Zašto Hrvati napuštaju jednu od najljepših zemalja svijeta? Možemo samo pretpostaviti, a hoće li se taj trend i nastaviti...? Pitaj Boga...Upravo glavni akteri ovog spektakularnog showa imaju mogućnost razgovora s „višom silom“ koja ih prosvjetljuje i nudi odgovore na razna pitanja. Inspirirani novim spoznajama, poznati Hrvati imaju potrebu podijeliti istinu građanima RH ne bi li ih osvijestili te i pritom možda na taj način potakli da ostanu u Hrvatskoj.

Poznati Hrvati koji su imali čast postići iznenadno prosvjetljenje za potrebe showa su Zdravko Mamić, Mišo Kovač, Massimo Savić, Božo Petrov, Tomislav Karamarko, Andrej Plenković, Milan Bandić, kardinal Bozanić, Luka Modrić i Ćiro Blažević.

Navedenim akterima pridružit će se sporednije uloge, ali ne i manje poznate ličnosti kao što su: Ivan Pernar, Ivica Todorić, Donald Trump, Željka Markić, Rojs, Damir Krstičević, Stephan Macchi, Stoka, Arnold Schwarzenegger, Tihomir Orešković , De Niro, Eros Ramazzoti, Zadro (NMK), Sylvester Stallone, Clint Eastwood, Rodney (Mućke) i mnogi drugi.

Kako bi to izgledalo kada bi nam vodeći političari u zemlji dijelili i primijenjivali mišljenje i volju naroda? Što je potrebno učiniti da nam svima bude bolje? Dođite na predstavu Bok (i) Hrvati i pogledajte što vam imaju za reći poznate ličnosti u malo drugačijem izdanju nego što ste na njih navikli.

Ono što od showa možete očekivati su sljedeće oprečnosti: Površno, ali duboko. Zabavno, ali inspirativno. Neozbiljno, ali ozbiljno. Lažno, ali istinito.

Uglavnom, očekujte sve...I ništa.

Vidimo se! Bok (i) Hrvati.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kazalište Ludilište Luda kuća, predstava, nagradna igra, politika+