Hrvatska

BRKIĆ O PLENKOVIĆEVOJ KRITICI: Sve što imam kazati kažem za stolom političke obitelji, a ne preko medija

Piše: PolitikaPlus/Hina

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić rekao  je u utorak da nije nikada niti ubuduće namjerava bilo kome slati ni odgovore niti pitanja putem medija istaknuvši kako sve što ima reći uvijek kaže na stranačkim tijelima.

"Sve što sam mislio rekao sam jučer na Predsjedništvu. Nisam nikada, niti namjeravam ubuduće bilo kome slati ni odgovore niti pitanja putem medija već sve što imam kazati, uvijek kažem za stolom političke obitelji", rekao je Brkić za Hinu odgovarajući na upit kako komentira izjavu premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića da se nije angažirao u stranačkoj kampanji za europske izbore.

<< PLENKOVIĆ O BRKIĆU: Ja ga nisam vidio u kampanji, nije pridonio ništa...

Plenković je rekao u utorak da su postojali u stranci i oni koji se nisu angažirali u predizbornoj kampanji za Europski parlament spomenuvši među njima i svog zamjenika Milijana Brkića. Osvrćući se na one koji se, kako je rekao, nisu angažirali u predizbornoj kampanji, apostrofirao je svog zamjenika Milijana Brkića. "Ja ga nisam vidio u ovoj kampanji. Nije pridonio ništa što se toga tiče", rekao je Plenković.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

MILIJAN BRKIĆ, ANDREJ PLENKOVIĆ, HDZ