Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko su dobitnici ulaznica za sinkroniziranu verziju animiranog hita TAJNI ŽIVO TLJUBIMACA 2

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 10. 06. do 12.00 sati „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za sinkroniziranu verziju animiranog hita TAJNI ŽIVO TLJUBIMACA 2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/tajni-zivot- ljubimaca-2-sink/6293/20190604 .

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Marko Hodak Plitvička jezera,  Marta Barbir Split i Gojko Marković Zagreb.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od PONEDJELJKA 10. 06. do ČETVRTKA 13. 06. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove filmski studio koji je proizveo animirani hit TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

 

TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2)

Originalna i sinkronizirana verzija

Francuska, Japan, SAD, 2019.

Redatelji: Chris Renaud, Jonathan del Val

Glasovi originalne verzije: Kevin Hart, Tiffany Haddish, Harrison Ford, Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Jenny Slate

Glasovi sinkronizirane verzije: Marko Makovičić, Jan Kerekeš, Bojan Navojec, Amanda Prenkaj, Dražen Bratulić

Žanr: animirani, avantura, komedija

Trajanje: 86 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Illumination Entertainment/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www. thesecretlifeofpets.com/? redirect=off

 

Deseti animirani film studija „Illumination“, „Tajni život ljubimaca 2“, vrlo je iščekivani nastavak animiranog blockbustera iz 2016. godine, koji je ostvario najveće otvaranje ikada za originalni film.

Prepun karakterističnog „Illumination“ humora, ovo novo poglavlje istražuje emocionalne živote naših ljubimaca, duboku vezu između njih i obitelji koje ih vole, i daje odgovor na pitanje koje oduvijek zanima svakog vlasnika ljubimca: Što vaši ljubimci stvarno rade kada niste kod kuće? Terijer Max suočava se s velikim životnim promjenama. Njegova vlasnica sada je udana i ima sina Liama. Max je toliko opsjednut zaštitom dječaka da će razviti živčani tik. Na obiteljskom putovanju na farmu Max i Duje susreću se s netolerantnim kravama, neprijateljskim lisicama i zastrašujućim puranom, što sve povećava Maxovu tjeskobu. Na sreću, Max dobiva savjete veteranskog farmerskog psa Kokota, koji tjera Maxa da odbaci svoje strahove, pronađe svoju unutarnju alfu i pruži Liamu malo više slobode.

U međuvremenu, dok je njezin vlasnik odsutan, otmjena Gigi pokušava spasiti Maxovu najdražu igračku iz stana prepunog mačaka uz malu pomoć svoje mačje prijateljice Chloe. Ludi, ali slatki zeko Grudica je u zabludi da je on pravi superheroj jer ga njegova vlasnica Molly počne oblačiti u superjunačku pidžamu. Ali kada Daisy, neustrašivi Shih Tzu, zatraži pomoć Grudice u opasnoj misiji, morat će skupiti hrabrost da postane junak.

„Tajni život ljubimaca 2“ producira osnivač i glavni izvršni direktor tvrtke „Illumination“ Chris Meledandri i njegov dugogodišnji suradnik Janet Healy, vizionarski tim iza animacija „Grinch“ i trilogije o zlikovcu Gruu i Malcima.

Mogu li Max, Grudica, Gigi i ostatak bande pronaći svoju unutarnju hrabrost i suočiti se s najvećim strahovima, provjerite u hrvatskim kinima od 6. lipnja.

U kinima od 6. lipnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i u „CineStar“ Arena IMAX kinu u 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NAGRADNI NATJEČAJ, KINO, FILM, Editus d.o.o.