Crna kronika

UHIĆENJE: Priveden osumnjičeni za ubojstvo Zagrepčanina u Maslenici

Piše: PolitikaPlus/Hina

Zbog sumnje da je u Maslenici nedaleko Zadra u noći na ponedjeljak ustrijelio 42-godišnjeg Zagrepčanina, koji je preminuo na putu do bolnice, policija je privela i osumnjičila za ubojstvo 41-godišnjaka, navodno također iz zagrebačke Dubrave.

Policija je izvijestila da je oko ponoći zaprimila dojavu da je u Maslenici nakon pucnjave jedna osoba ozlijeđena te da je kolima hitne pomoći prevezena u zadarsku Opću bolnicu.  "Na mjesto događaja su odmah upućeni policijski službenici, a u 1 sat je zaprimljena dojava kako je u bolnici od zadobivenih ozljeda preminuo 42-godišnjak iz Zagreba", izvijestila je policija.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o 42-godišnjaku inicijala I. B. te da je zbog sumnje u ubojstvo priveden godinu dana mlađi G. Ž. Obojica su navodno iz zagrebačke Dubrave i poznaju se od djetinjstva.

"Bilo je tu puno alkohola i nereda, često je glasna muzika dopirala iz te kuće. Cijeli dan nas zovu ljudi i pitaju što se dogodilo, a mi zapravo ne znamo, sve su to nagađanja", kazao je jedan mještanin Malsenice.

U mjestu 27 kilometara udaljenom od Zadra policijski očevid trajao je u ponedjeljak do iza podneva, a dobar dio jutra cesta na kojoj se dogodio zločin bila je zatvorena.

Na mjestu zločina policija je pred kućom zatekla automobil 'fiat punto' zagrebačkih registarskih oznaka kojega je zbog očevida i izuzimanja mogućih tragova odvela u Zadar.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

UBOJSTVO