Crna kronika

JELSA: Muškarac na Hvaru teško ranio ženu, pa presudio sebi?

Piše: PolitikaPlus/Hina

Muškarac je pronađen mrtav, a žena teško ozlijeđena na Hvaru u uvali Zenčišće u Jelsi, doznaje se u srijedu u splitskoj policiji.

​Policija je izvijestila da su u nedjelju u 19,10 sati prim​ili dojavu da je u uvali Zenčišće u Jelsi ozlijeđena žena. Na teren su izašli djelatnici policije i hitne pomoći te je prevezena u splitsku bolnicu, s ubodnim ranama, opasnim po život te je zadržana na intenzivnom liječenju.

​Prema policijskom izvješću, u polju u blizini mjesta gdje su policajci pronašli ozlijeđenu ženu, pronađen je i mrtav muškarac. Prema dosad prikupljenim informacijama, smrt muškarca nije nastupila kao posljedica kaznenog djela.​

​O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo​, u tijeku je očevid, a tijelo će biti prebačeno u KBC Split gdje će se obaviti obdukcija. 

​Neslužbeno, radi se o ​muškarcu koji je prije desetak dana prijavljen za silovanje strane državljanke s prebivalištem na Hvaru koju je sinoć najvjerojatnije izbo nožem, a onda presudio i sebi. Oboje su starije životne dobi.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

samoubojstvo, poginuli