Scena

NAGRADNA IGRA: Ovo su dobitnici ulaznica za hit akcijski triler GRIJESI PROŠLOSTI

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 08. 07. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za hit akcijski triler GRIJESI PROŠLOSTI (COLD BLOOD LEGACY) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Marko Jertec Zagreb, 
Marjana Milinović Zadar i Martina Kukec Cestica.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/grijesi-proslosti/ 6561/20190702.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 08. 07. do ČETVRTKA 11. 07. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji je u hit akcijskom trileru GRIJESI PROŠLOSTI utjelovio lik ubojice Henryja?

               

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

GRIJESI PROŠLOSTI (COLD BLOOD LEGACY)

Francuska, Ukrajina, 2019.

Redatelj: Frédéric Petitjean

Glumci: Jean Reno, Sarah Lind, Joe Anderson

Žanr: akcija, triler

Trajanje: 91 minuta

Budžet: 2,7 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Goldcrest Film International/Blitz Film & Video Distribution

 

Ne možeš pobjeći od svoje prošlosti.

Duboko u američkoj šumi, u kolibi uz jezero, živi legendarni ubojica Henry (Jean Reno), koji se izolirao od svijeta kako bi zaboravio posljednjih 30 godina svog života. Dane provodi sam, uz jezero, pecajući. Henryju ne treba ništa osim tišine oko njega i drveća prekrivenog snijegom. Kada se ispred njegove kuće pojavi mlada ozlijeđena žena Melody (Sarah Lind), Henry će morati odlučiti hoće li riskirati svoj život da bi ju spasio.

Napeti triler o bivšem ubojici koji je cijeli svoj život proveo ubijajući. Sada ima priliku spasiti nečiji život po cijenu gubitka vlastitog.

U kinima od 4. srpnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM