Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za animirani hit TABALUGA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 08. 07. do 12.00 sati „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za animirani hit TABALUGA (TABALUGA) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Petra Lukežić Dražice, Vanesa Remar Varaždin i Ivana Mandić Split.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/tabaluga-sink/6538/ 20190702.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od PONEDJELJKA 08. 07. do ČETVRTKA 10. 07. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove mali zeleni zmaj, glavni lik animiranog hita TABALUGA?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

 

TABALUGA (TABALUGA)

Sinkroniziran na hrvatski

Njemačka, 2018.

Redatelj: Swen Unterwaldt Jr.

Glasovi sinkronizirane verzije: Sanja Hrenar, Jasna Palić Picukarić, Dajana Čuljak, Dušan Gojić, Goran Malus, Dražen Bratulić

Žanr: animirani, avantura, komedija

Trajanje: 90 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Awesometown Entertainment/Deutsche Columbia Pictures Film Produktion/Tempest Film/Trixter/Global Screen/Editus d.o.o.

Iako već ima sedam godina, mali zeleni zmaj Tabaluga još uvijek ne može rigati vatru. Svaki odrasli zmaj bi trebao biti u stanju to moći. Tabalugu je posvojio i odgojio gavran Kolk. U svom domu na livadi Tabaluga provodi vrijeme sa svojim prijateljem, nasilnikom bubamarom. Ali njegov dom je u opasnosti, jer je snjegović Arctos primijetio njegov zeleni dom. Snjegović Arctos je vladar daleke ledene zemlje, ne voli zelenilo ni cvijeće već želi sve pokriti snijegom. Da bi ga zaustavio, Tabaluga kreće u veliku avanturu u kojoj upoznaje nove prijatelje, ledenu princezu Lilli i polarnog medvjeda Limba. Jesu li uspjeli zajedno zapaliti Tabaluginu unutarnju vatru?

U kinima od 4. srpnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

POLITIKA+, Editus d.o.o., KINO, FILM