Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za horor hit FESTIVAL STRAHA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 22. 07. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za horor hit FESTIVAL STRAHA (MIDSOMMAR) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA:  Marcela Filipi Zagreb , Melis Marinović Split i Slavica Mustapić Split.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/festival-straha/6546/ 20190719.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 22. 07. do ČETVRTKA 25. 07. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj horor hita FESTIVAL STRAHA?

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

FESTIVAL STRAHA (MIDSOMMAR)

SAD, 2019.

Redatelj: Ari Aster

Glumci: Florence Pugh, Will Poulter, Jack Reynor, William Jackson Harper

Žanr: drama, horor, misterij, triler

Trajanje: 140 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: A24 Films/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://a24films.com/films/ midsommar

 

Neka svečanosti započnu. Od Arija Astera, redatelja filma „Naslijeđeno zlo“.

Dani (Florence Pugh) i Christian (Jack Reynor) su mladi američki par čiji je odnos na rubu razlaza. No, nakon što ih obiteljska tragedija zadrži zajedno, Dani se pridružuje Christianu i njegovim prijateljima na putovanju u izolirano švedsko selo, na neobičan festival ljetnog solsticija i slavlje koje se događa jednom u 90 godina. Ono što počinje kao bezbrižni ljetni odmor u zemlji vječne sunčeve svjetlosti, doživljava zlokoban zaokret kada stanovnici otoka pozivaju svoje goste da sudjeluju u svečanostima koje čine taj pastirski raj sve strašnijim i uznemirujućim. Naizgled idilična lokacija i divan početak ljeta pretvorit će se u horor koji će im prirediti pripadnici poganskog kulta koji obitavaju u selu.

Vizionarski redatelj Ari Aster, poznat po napetom hororu „Naslijeđeno zlo“, popularnu skandinavsku tradiciju Midsommar pretvorio je u strahom natopljenu filmsku priču u kojoj se mračni užasi u cijelosti događaju usred bijelog dana.

U kinima od 18. srpnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu Cineplexx (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

POLITIKA+, KINO, FILM