Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za akcijski hit BRZI I ŽESTOKI

Piše: PolitikaPlus

Od danas do UTORKA 06. 08. do 12.00 sati „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za akcijski hit BRZI I ŽESTOKI: HOBBS I SHAW za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu.

 

 

Dobitnici nagradnog natječaja su; Emanuel Miščević Zagreb, Martina Cunjek Zagreb i John Antonio Štrk Osijek.

 

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/brzi-i-zestoki-hobbs- i-shaw/6540/20190731.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od UTORKA 06. 08. do ČETVRTKA 08. 08. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji u akcijskom hitu BRZI I ŽESTOKI: HOBBS I SHAW tumači lik Lukea Hobbsa?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

 

BRZI I ŽESTOKI: HOBBS I SHAW (FAST & FURIOUS PRESENTS: HOBBS AND SHAW)

Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, 2019.

Redatelj: David Leitch

Glumci: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren, Eddie Marsan

Žanr: akcija, triler

Trajanje: 134 minute

Budžet: 200 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Universal Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.hobbsandshaw.com/

 

Nakon osam filmova, koji su na kino-blagajnama zaradili gotovo 5 milijardi američkih dolara širom svijeta, franšiza „Brzi i žestoki“ sada ima svoje prve samostalne vozače. Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge kao Luke Hobbs i Deckard Shaw u filmu „Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw“.

Otkako su se neprikosnoveni provoditelj zakona Luke Hobbs (Dwayne Johnson), odani agent američke Diplomatske sigurnosne službe, i bezakoni izopćenik Deckard Shaw (Jason Statham), bivši operativac britanske vojne elite, prvi put suočili u filmu „Brzi i žestoki 7“, dvojac se neprestano sukobljava i pokušavaju uništiti jedan drugoga.

Ali kada genetski usavršeni anarhist Brixton (Idris Elba) stekne kontrolu nad podmuklom biološkom prijetnjom koja zauvijek može promijeniti čovječanstvo i porazi najbolju, briljantnu i neustrašivu agenticu MI6 Hattie (Vanessa Kirby), koja je Shawova sestra, dvoje zakletih neprijatelja morat će se udružiti kako bi pobijedili jedinog tipa koji bi mogao biti opakiji od njih samih.

„Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw“ eksplozivno otvaraju novo poglavlje filma „Brzi i žestoki“ dok ih borba protiv Brixtona vodi na razne lokacije diljem svijeta, od Los Angelesa do Londona i od otrovne pustoši Černobila do bujne ljepote Samoe. Film je režirao David Leitch („Atomska plavuša“, „Deadpool 2“) prema scenariju dugogodišnjeg „arhitekta“ „Brzih i žestokih“, Chrisa Morgana, a producirali su ga Chris Morgan, Dwayne Johnson, Jason Statham i Hiram Garcia. Izvršni producenti su Dany Garcia, Kelly McCormick, Steven Chasman, Ethan Smith i Ainsley Davies.

Kako Hobbs i Shaw spašavaju svijet u filmu prepunom akcije i testosterona saznajte u hrvatskim kinima!

U kinima od 1. kolovoza, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i u „CineStar“ Arena IMAX kinu u IMAX i 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NAGRADNI NATJEČAJ, FILM, KINO