Hrvatska

Kosor - ta šutnja Pupovca je veliko razočaranje: 'HSLS preko ovih izjava neće prijeći'

Piše: PolitikaPlus

Darinko kosor, predsjednik HSLS-a, koalicijski partner Milorada Pupovca, razočaran je njegovom današnjom press konferencijom. 'Moram reći da sam razočaran konferencijom za novinare našeg koalicijskog partnera. Imali smo nekidan konstruktivan sastanak vladajuće koalicije, no to nije bilo to. Nije jasno opovrgnuo da Hrvatska liči na NDH. Na pitanja o Vučiću ne odgovara jasno', rekao je Darinko Kosor. Potvrdio je da će stranka razmotriti odlazak iz vladajuće koalicij.

'Moram reći da sam razočaran konferencijom za novinare našeg koalicijskog partnera. Imali smo nekidan konstruktivan sastanak vladajuće koalicije, no to nije bilo to. Nije jasno opovrgnuo da Hrvatska liči na NDH. Na pitanja o Vučiću ne odgovara jasno', rekao je Darinko Kosor.

'Ta šutnja Milorada Pupovca je veliko razočaranje. HSLS će 15.9. na Glavnom odboru stranke razmotriti želimo li ostati u ovakvoj koaliciji', kazao je za N1.

Na nedavnom koalicijskom sastanku Pupovac je, kaže Kosor, bio puno umjereniji nego danas na press konferenciji. 'HSLS preko ovih izjava neće prijeći', ponovio je Kosor.

Milorad Pupovac održao je danas press konferenciju na kojoj je, među ostalim, rekao: <<<Ja nisam četnik i od onih koji to govore nikad neću tražiti ispriku....<<<

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

milorad pupovac, darinko kosor