Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici kino-ulaznice za film DOWNTON ABBEY

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 23. 09. do 12.00 sati „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za film DOWNTON ABBEY za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/downton-abbey/6544/ 20190917.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Sanja Krolo Josipovac, Branko Pintar Zagreb i Ana Milohanić Rakalj.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od PONEDJELJKA 23. 09. do ČETVRTKA 26. 09. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj filma DOWNTON ABBEY?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]¸politikaplus.com

 

DOWNTOWN ABBEY (DOWNTOWN ABBEY)

Ujedinjeno Kraljevstvo, 2019.

Redatelj: Michael Engler

Glumci: Matthew Goode, Laura Charmichael, Michelle Dockery, Tuppence Middleton, Maggie Smith, Elizabeth McGovern, Allen Leech, Imelda Staunton

Žanr: drama

Trajanje: 122 minute

Producentske tvrtke/Distributer: Carnival Film & Television/Focus Features/Perfect World Pictures/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Očekivali smo vas.

Ovog ljeta pratit ćemo priču bogate obitelji Crawley koja ima imanje na engleskom selu početkom 20. stoljeća. Film je adaptacija popularne TV-serije „Downtown Abbey“ koja je prikazivana od 2010. do 2015. godine. Film se nastavlja na zadnju epizodu TV-serije i svi ljubitelji TV-serije dobro su upoznati s likovima i radnjom. Scenarij za film napisao je Oskarovac Julian Fellowes, koji je i autor scenarija za sve 52 epizode TV-serije, dok je Michael Engler (koji je bio redatelj četiri epizode TV-serije) redatelj filma. Većina glumaca iz TV-serije pojavljuje se i u filmu.

Radnja filma „vrti“ se oko posjeta engleskog kralja i kraljice Downton Abbeyju što je istovremeno velika čast i za vlasnike i za poslugu, ali i vrlo stresna situacija jer plemstvo ima svoje specifične prohtjeve.

Film je svojevrstan nastavak TV-serije koji je zaključuje i rasvjetljuje sudbinu glavnih likova i Downton Abbeyja.

U kinima od 19. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM