Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za obiteljsku komediju PUTOVANJE JEDNOG PSA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 07. 10. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za obiteljsku komediju PUTOVANJE JEDNOG PSA (A DOG'S JOURNEY) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Goran Crvelin Rijeka, Ivna Burazin Trilj i Mande Glamuzina Zagreb.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/putovanje-jednog-psa/ 6674/20191002.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO u PONEDJELJAK 07. 10., SRIJEDU 09. 10. I ČETVRTAK 10. 10., ALI NE I U UTORAK 08. 10. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji je u filmu PUTOVANJE JEDNOG PSA „posudio“ glas psu Baileyju?

               

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

PUTOVANJE JEDNOG PSA (A DOG'S JOURNEY)

Kina, Indija, Hong Kong, SAD, 2019.

Redatelj: Gail Mancuso

Uloge: Josh Gad, Dennis Quaid, Kathryn Prescott, Marg Helgenberger

Žanr: avantura, komedija, obiteljski

Trajanje: 109 minuta

Zarada u svijetu do rujna 2019. godine: 71,7 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: DreamWorks/Walden Media/Amblin Entertainment/Reliance Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://www.universalpictures. com/movies/a-dogs-journey

 

Neka prijateljstva nemaju rok trajanja.

 

Bailey je u filmu „Smisao života jednog psa“ doživio četiri reinkarnacije u isto toliko pasmina. Mješanac australskog ovčara i bernardinca sada dane provodi u lagodnom životu na farmi u Michiganu zajedno s Ethanom (Dennis Quaid), koji je kao i Bailey (Josh Gad), sada već u zrelim godinama, njegovom suprugom Hannah i njihovom unukom CJ. Kako se Baileyjeva duša priprema napustiti ovaj život, Ethanu daje obećanje da će njegovu unuku CJ pratiti kroz svoj novi život i štititi je pod svaku cijenu. Tada započinje nova Baileyjeva avantura koji uz CJ pronalazi svoju novu sudbinu i formira neraskidivu vezu koja će njega i ljude koje voli voditi na mjesta koja nikada nisu zamišljali.

Dugo očekivani nastavak dirljivog globalnog hita „Smisao života jednog psa“, nastao je temeljem bestselera Brucea Camerona, i ispričan je kroz pseći pogled na svijet.

U kinima od 3. listopada, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM