Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici kino-ulaznice za hit crtić OBITELJ ADDAMS

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 04. 11. do 12.00 sati „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za hit crtić OBITELJ ADDAMS (THE ADDAMS FAMILY) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/obitelj-addams-sink/ 6764/20191029.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Goran Crvelin Rijeka, Stella Gabelić Split i Ivana Mandić Split.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od PONEDJELJKA 04. 11. do ČETVRTKA 07. 11. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zovu redatelji filma OBITELJ ADDAMS?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

OBITELJ ADDAMS (THE ADDAMS FAMILY)

Sinkroniziran na hrvatski

Ujedinjeno Kraljevstvo, Kanada, SAD, 2019.

Redatelji: Greg Tiernan, Conrad Vernon

Žanr: animirani, komedija, obiteljski

Trajanje: 105 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)/Cinesite Animation/BRON Studios/BermanBraun/Bron Creative/Creative Wealth Media Finance/Nitrogen Studios Canada/United Artists Releasing/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.addamsfamily. movie/?redirect=off

 

Misliš da je tvoja obitelj čudna?

Ako ste mislili da je vaša obitelj čudna, razmislite još jednom. Pred vama je jedna od najčudnijih, najneobičnijih i najstrašnijih obitelji svih vremena – obitelj Addams. Ovog listopada u kina dolazi animirana obiteljska komedija koja prikazuje zgode i nezgode slavne obitelji.

Animiranu komediju su režirali Conrad Vernon i Greg Tiernan, a temelji se na likovima koje je stvorio američki karikaturist Charles Addams, poznat po svojim izuzetno mračnim i jezovitim likovima.

Morticia Addams je vrlo odana mužu i djeci, te je svojevrsno blijedo ljepilo koje drži obitelj na okupu. Zlobni ali dobar Gomez Addams je strastveno zaljubljen u svoju suprugu te se jako uzrujava oko problema koje najčešće sam zakuha. Njihova kći Wednesday Addams je sjajna, ali uvijek loše raspoložena tinejdžerica koja ima dugu pletenu kosu i specifičan smisao za humor. Desetogodišnjak Pugsley Addams obožava „upadati“ u probleme. Ujak Fester, odnosno Fester Addams je veseljak dobre naravi koji je neprekidno u sukobu sa zakonom.

Obitelj Addams ulazi u sukob s Margaux Needler, lokalnom TV zvijezdom koja se bavi uređivanjem domova, te se pod svaku cijenu želi riješiti Addamsovih iz svoga susjedstva. Nevolja nikada ne dolazi sama pa Addamsovima u goste dolazi bliža i šira obitelj što dodatno šokira Margaux i lokalno stanovništvo.

Obitelj Addams se prvi puta pojavljuje kao strip 1938. godine. O obitelji Addams snimljeno je nekoliko filmova i serija, a možda je najpoznatiji istoimeni igrani film iz 1991. godine u kojem glavne uloge tumače Angelica Huston, Raul Julia, Christina Ricci, Christopher Lloyd i Jimmy Workman.

U kinima od 31. listopada, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr))

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINA, CRTANI, FILM