Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko su dobitnici kino-ulaznica za hit komičnu romansu LAST CHRISTMAS

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 11. 11. do 12.00 sati „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za hit komičnu romansu LAST CHRISTMAS (LAST CHRISTMAS) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU:  Lina Butura Zagreb, Franka Delonga Trilj i Elena Miščević velika Gorica.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/last-christmas/6765/ 20191106.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od PONEDJELJKA 11. 11. do ČETVRTKA 14. 11. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica koja je u komičnoj romansi LAST CHRISTMAS utjelovila lik Kate?

 

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; nagradnaigravpolitikaplus

LAST CHRISTMAS (LAST CHRISTMAS)

Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, 2019.

Redatelj: Paul Feig

Uloge: Emilia Clarke, Emma Thompson, Henry Golding, Michelle Yeoh

Žanr: komedija, drama, romansa

Trajanje: 102 minute

Producentske tvrtke/Distributer: Calamity Films/Feigco Entertainment/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www. lastchristmasmovie.com/

 

Ponekad samo trebaš vjerovati.

Emila Clarke („Igra prijestolja“), Henry Golding („Slatka mala tajna“, „Crazy Rich Asians“) i Emma Thompson (dvostruka dobitnica „Oscara“) glume u filmu „Last Christmas“ Paula Feiga („Slatka mala tajna“), romantičnoj komediji inspiriranoj glazbom Georgea Michaela. Emma Thompson potpisuje i scenarij u suradnji s Bryony Kimmingsom.

Kate (Emilia Clarke) luta Londonom dok njezine cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesretnih okolnosti, i dovedu je do posla vilenjaka u Božićnom dućanu koji je otvoren cijele godine. Tom (Henry Golding) ulazi u Katein život i polako ruši sve njezine barijere, a ona se polako zaljubljuje u njega. Dok se London sprema za najljepše godišnje doba i Božić, njima dvoje ništa ne izgleda lagano. No ponekad se moramo prepustiti sudbini, poslušati svoje srce,  vidjeti gdje će nas to dovesti.

„Last Christmas“ kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georgea Michaela (preko 115 milijuna prodanih albuma i nositelja 10 mjesta broj 1 top singlova), uključujući i pjesmu „Last Christmas“. U filmu ćemo po prvi puta čuti i nikada objavljene pjesme Georgea Michaela.

U kinima od 7. studenog, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM