Hrvatska

Od 30. studenog pa sve do 6. siječnja: Zimska čarolija u Kutini

Piše: PolitikaPlus

Čarobna zimska idila očekuje vas i ove godine u Kutini, od 30. studenog pa sve do 6. siječnja. Klizanje na otvorenom obogatite okusima raznih gastronomskih delicija, kao i brojnim zabavnim sadržajima za sve uzraste. Najljepšu adventsku fotografiju upotpuniti će bogati blagdanski ukrasi i dekoracije. Nema razloga da ne osjetite čaroliju zime!

Program kutinske Zimske čarolije održavati će se na Trgu dr. Franje Tuđmana, gdje će dominirati klizalište sa ledenom stazom oko fontane. Ako vam klizanje ne ide, ne brinite! Pripremamo školu klizanja za djecu i odrasle, na vama je samo da se odvažite. A kada savladate klizanje, uživajte u disco večerima na ledu.  

I za naše najmlađe posjetitelje pripremaju se brojne aktivnosti, od animacije, kreativnih radionica i predstava, do božićnog vlakića, Kuće Djeda Mraza i drugih sadržaja. 31. prosinca u podne, održati će se i dječji doček Nove godine, uz zagarantiranu zabavu, a u večernjim satima, tradicionalno se priprema gradski doček uz veliki vatromet i proslavu do jutarnjih sati.
Kad pomislite na Božić, sigurno se sjetite tradicionalnog sajma. Naš kutinski Božićni sajam okupiti će obrtnike i umjetnike sa ponudom jedinstvenih i unikatnih proizvoda. Uz zvukove božićnih pjesama, dječjeg veselja, mirisa kuhanog vina i fritula, dovoljno je prepustiti se uživanju i upiti blagdanski ugođaj.

Dobrodošli ste! Jer čarolija bez vas neće biti potpuna.
Više informacija
facebook događaj: Zimska čarolija u Kutini 2019/20
Internet stranica: www.turizam-kutina.hr

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KUTINA, ZIMA