Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvoji ulaznice za hit-predstavu ŠETAČI PASA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do ČETVRTKA 21. 11. do podneva „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju Centar za kulturu Trešnjevka, CeKaTe i portal politika+, u kojem za hit-predstavu ŠETAČI PASA, koja će biti na programu u PETAK 22. 11. u 20.00 sati, u Centru za kulturu Trešnjevka, CeKaTe-u, Park stara Trešnjevka 1 u Zagrebu, darujemo 2x2 ulaznice.

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE pojedinačno biti obaviješteni o načinu preuzimanja osvojenih ulaznica, koje mogu podići na blagajni Centra za kulturu Trešnjevka, Park stara Trešnjevka 1 uz predočenje osobne iskaznice na dan predstave od 19.00 sati.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Monika Vinković i
Jasna Andrišević Bittner

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode TOČNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno), i

4. broj telefona/mobitela.

 

Nagradno pitanje za predstavu ŠETAČI PASA je: Tko su autori glazbe hit predstave ŠETAČI PASA?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

 

Predstava nastaje u suradnji Kazališne družine Tragači i CeKaTe Teatra

ŠETAČI PASA
Tekst i režija: Jelena Hadži-Manev
Scena: Marta Crnobrnja
Kostimi: Petra Dančević Pavičić
Glazba: Toni Starešinić i Željka Veverec
Scenski pokret: Selma Mehić
Oblikovanje svjetla: Velimir Lončarić

igraju: Petra Dugandžić, Matko Knešaurek, Josipa Oršolić

Lana (Petra Dugandžić) je ekonomistica koja ima svoju malu tvrtku. Petar (Matko Knešaurek) je programer sa stabilnim poslom. Astrid (Josipa Oršolić) je tek diplomirana prevoditeljica. Troje potpuno različitih ljudi povezuju jedna belgijska ovčarka i dva mješanca – njihovi psi koje izvode u šetnju. Kroz redovite susrete u istom parku, likovi pred publikom postepeno razotkrivaju svoje životne priče. Sve je, naravno, začinjeno dozom humora i veselja koje im donose njihovi najdraži četveronožni prijatelji.

22.11. u 20 sati u Centru za kulturu Trešnjevka

Ulaznice preko Ulaznica.hr 60 kuna za 6., 7. i 8. red te 50 kuna za 13. red na povezinic www.ulaznice.hr/web/event/85/39 Ulaznice u CEKATE-u: 50 kuna Ulaznice za članove HDDU-a, studente, umirovljenike, nezaposlene: 30 kuna Ulaznice za grupe (10+): 30 kuna Prodaja ulaznica u sobi marketinga (CeKaTe, Park Stara Trešnjevka 1, kod balkona dvorane) od ponedjeljka do petka od 9 do 12 i od 16 do 20 sati te sat vremena prije predstave na blagajni Centra za kulturu Trešnjevka. Ulaznice možete rezervirati putem maila [email protected] i telefonski na 01/ 3695 457 (u uredovnom vremenu)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

predstava