Hrvatska

MUP: Protiv vozača autobusa koji je vozio Grabar-Kitarovići prekršajni nalog

Piše: PolitikaPlus/Hina

Protiv vozača autobusa predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović,  koji je u utorak predvečer skrivio prometnu nesreću, podnijet će se obavezni prekršajni nalog, potvrdio je za Hinu glasnogovornik Policijske uprave krapinsko-zagorske Zoran Lončar.

Autobus HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović sudjelovao je u utorak u večernjim satima u prometnoj nesreći s manjom materijalnom štetom. Nesreća se dogodila u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji u 18.45 sati, a uzrok je nedržanje  autobusa uz desni rub kolnika.Glasnogovornik PU-a  Zoran Lončar potvrdio je kako će se protiv vozača autobusa podnijeti obavezni prekršajni nalog sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Naglasio je kako uvijek i u svakom slučaju vozač koji skrivi prometnu nesreću mora biti prijavljen, bez obzira o kome se radi. Dodao je i kako se od prvog trenutka znalo da protiv vozača slijedi prekršajni nalog. Podsjetio je da u prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba te da nitko nije zatražio liječničku pomoć. Očevidom je na osobnom vozilu utvrđena manja materijalna šteta i da je ono u voznom stanju.

Lončar je dodao i kako je o toj prometnoj nesreći izvješteno u dnevnom izvješću Policijske uprave krapinsko-zagorske, kao i o svakoj drugoj prometnoj nesreći.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

autobus, mup