Hrvatska

GRABAR KITAROVIĆ: Neki mi uopće nisu htjeli pružiti ruku, međutim, to je stvar nedostatka kućnog odgoja

Piše: PolitikaPlus

Kolinda Grabar Kitarović nakon sučeljavanja na HRT-u rekla je da je sama debata bila afirmativna, ali se potužila na činjenicu da je neki kandidati uopće nisu htjeli barem kurtoazno pozdraviti.

"Ne želim nikog minorizirati, niti ikome želim davati preferencije. Međutim, kad sam ušla i rukovala se svima, bilo je dvoje-troje njih koji mi nisu uopće htjeli pružiti ruku. Međutim, to je stvar nedostatka kućnog odgoja. Mi se borimo u političkoj areni, moramo se boriti argumentima, a ne nekim stavovima kojima se želi poniziti suparnika", kazala je Grabar-Kitarović, prenosi Jutarnji list.

Grabar-Kitarović pozdravila je sve, uključujući svoje najveće rivale Milanovića i Škoru, no kad je pružila ruku Ivanu Pernaru i Katarini Peović, oni su se s njom odbili rukovati, javlja Jutarnji.

Zoran Milanović je nakon debate izgledao u dobrom raspoloženju, iako je priznao da nije presretan.

"Nažalost, nisam zadovoljan razinom rasprave. Sada je lako napadati novinare kakva su pitanja postavili, ali svi smo pristali na pravila igre. Primjerice, pitanja o BiH... Nema šanse da se nešto ozbiljno kaže za jedno minutu".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Kolinda Grabar Kitarović