Scena

NOVA SREĆA: Peti brak Pamele Anderson

Piše: PolitikaPlus/Hina

Pamela Anderson, bivša zvijezda televijiske serije "Spasilačka služba", udala se peti put, a njezin odabranik je filmski producent Jon Peters, objavio je specijaliziran časopis Hollywood Reporter.

Američko-kanadska glumica i Peters vjenčali su se na privatnom obredu u Malibuu, piše časopis u digitalnom izdanju.

"Posvuda ima lijepih djevojaka, imao sam izbor, no već 35 godina želim samo Pamelu", otkrio je Jon Peters (74) koji je i sam više puta bio u braku.

Supruzi Pamele  Anderson (52) bili su i rock glazbenici Tommy Lee i Kid Rock, a nedavno je bila u vezi s francuskim nogometašem Adilom Ramijem sve do burnog razlaza prošlog ljeta.

Jon Peters je po profesiji frizer i dugo je živio s Barbarom Streisand što mu je otvorilo vrata Hollywooda. Poznat je kao producent verzije filma "Zvijezda je rođena" u kojoj je Striesand glumila 1976. godine.

Zatim je kao producent bio supervizor adaptacije Batmana koje je radio Tim Burton 80-ih i 90-ih, a je zaslužan i za filmove drugih superjunaka kao što je "Supermanov povratak" 2006.

Jon Peters je prvi put susreo Pamelu Anderson u vili vlasnika Playboya Hugha Hefnera 80-ih godina kada je pokušao nagovoriti tada 19-godišnju djevojku da ne pozira za slavni časopis već da se posveti "ozbiljnoj karijeri".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pamela anderson