Crna kronika

VUKOVAR: Ispred trgovačkog centra u Vukovaru fizički se sukobile dvije osobe, navodno bilo i pucnjave iz vatrenog oružja

Piše: PolitikaPlus

Ispred tržnog centra Golubica Mall, u središtu Vukovara, u subotu je oko 20 sati došlo do sukoba dvije osobe, a onda, kako kažu očevici, i pucnjave iz vatrenoga naoružanja.

Navodno kako su se dvije osobe, mlađi i stariji muškarac, prvo verbalno sukobili u prostoru Konzuma koji se nalazi u tržnom centru, a onda sukob nastavili i ispred centra, javlja Večernji list.

U jednom trenutku stariji muškarac je izvadio pištolj i ispalio nekoliko hitaca. Sve to je, kako kažu građani, izazvalo pravu paniku među građanima koji su počeli panično bježati.

'Svi su gledali negdje da se klone, bježali gdje je tko stigao, djeca plakala. Bilo je zaista strašno. Ljudi su uznemireni i uplašeni jer tko danas šeta gradom s pištoljem uz sebe i što to mora da se dogodi da netko počne da puca', rekla je jedna od radnica u Golubici.

Na sreću nitko nije ozlijeđen, a i policija se vrlo brzo pojavila na mjestu događaja.

Navodno kako još uvijek traga potraga za pištoljem, ali i jednom od osoba uključenim u sukob.

'Možemo za sada potvrditi kako je došlo do sukoba prvo unutar samoga tržnoga centra, a onda i ispred. Kada je riječ o pucnjavi ne možemo potvrditi niti da je bilo pucnjave niti da je bačena petarda. Za sada imamo jednu osobu koja je bila uključena u sukob koja ne pozna osobu s kojom se sukobila. Pregledavamo kamere i vršimo istragu kako bi doznali što se dogodilo. Pregledat ćemo i nadzorne kamere. Na sreću nije bilo ozlijeđenih', rekao je glasnogovornik PU Dragoslav Živković.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

VUKOVAR, SUKOB