Scena

U prodaji: "Muzička industrija", peterostruko CD izdanje iz edicije 100 originalnih pjesama

Piše: PolitikaPlus

Objediniti hitove i one koji su to mogli biti, vratiti sjećanja na njih i oživjeti ih misao je vodilja kompilacije "Muzička industrija". Glazba prostora bivše Jugoslavije nikad nije marila za granice, ona je doticala srca svih i osvajala sve generacije, i naposljetku, upisala se u povijest. 

Dvadeset epizoda Muzičke industrije, nastale u produkciji Radio Televizije Crne Gore uz podršku javnih servisa Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije i CMC televizije i Jugoton TV-a, posveta su tom vremenu, a 100 hitova na ovoj kompilaciji označavaju ga zauvijek. Na kompilaciji je objedinjena glazba od festivalskih početaka 50-ih godina, preko 60-ih i 70-ih, do nevjerojatnih ranih 80-ih. Od Ive Robića, preko Josipe Lisac i Bijelog dugmeta, do bendova novog vala i dalje, fantastičnih izdanja "Morgen", "Dnevnik jedne ljubavi", "Bitanga i princeza", "Paketa aranžman", ova peterostruka CD kompilacija sadrži sve što je tadašnju scenu činilo posebnom.

Bez obzira kojoj generaciji slušatelj pripada i odakle je došao, među ovim hitovima pronaći će nešto za sebe i prisjetiti se najvećih glazbenih uspješnica.

Peterostruko CD izdanje "Muzička industrija" možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 99 kuna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

GLAZBA, CD