Scena

J.R. AUGUST UŽIVO PUTEM FACEBOOKA: Live session u četvrtak, 19. ožujka u 21 sat

Piše: PolitikaPlus

J.R. August ime je koje već dobro znate, neprikosnoveni talent čiji je debitantski album Dangerous Waters oduševio publiku i kritiku. Album godine po izboru Nacionala, tri nagrade Rock&Off, nominacija za europsku nagradu IMPALA u kategoriji indie albuma godine, pet nominacija za nagradu Porin i rasprodani koncert u Hrvatskom glazbenom zavodu – sve je to potvrda njegove vanserijske kvalitete. 

Trenutna situacija s pandemijom korona virusa u kojoj se svi nalazimo utjecala je na koncertne aktivnosti glazbenika, no unatoč svemu glazbenici i promotori nisu odustali – glazba nas povezuje i uvijek će pronaći kanal do slušatelja. Ciklus večeri Začarana Močvara Facebook Live Session pokrenula je Nina Romić, a u sklopu ovog hvale vrijednog projekta u četvrtak, 19. ožujka s početkom u 21 sat nastupit će i J.R. August

Za klavirom u Hrvatskom glazbenom zavodu kojeg je nedavno rasprodao, J.R. će svoju glazbu putem live streama donijeti u vaše domove – pazimo jedni na druge, ostajmo doma i iz udobnosti vlastitog naslonjača uživajmo u najboljoj glazbi.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

J.R. AUGUST, facebook