Scena

VIDEO: S pet različitih lokacija Psihomodo Pop poručuje "Sve će biti u redu"!

Piše: PolitikaPlus

Jedan od hitova sa zadnjeg studijskog albuma Digitalno nebo, pjesma "Sve će biti  uredu" dobila je novo ruho! Prepuna simbolike, pjesma se itekako uklapa u aktualnu situaciju koja nas je sve primorala na boravak u kući, izlaske svela na neophodni minimum, ali i potaknula na maksimalnu online društvenu angažiranost.

Maštovitom glazbenom izričaju za vrijeme izolacije pridružili su se i Psihići te zajedničkim snagama iz Zaprešića (Gobac i Tin), Cvjetnog (Brada), Vodica (Šparka) i s Gornjeg Grada (Kuzma) snimili jednu od svojih najpozitivnijih pjesama "Sve će biti u redu" u kućnoj, 'CoronaStyle' verziji.

"Evo snimili i mi jednu iz izolacije. Svi su svirali od doma, snimali se i onda smo to sabrali samo za vas. Ne idite vanka!" - kratko, jasno i u svom stilu poručuje Gobac.

Nikad dosta ponavljanja koliko je važno pridržavati se uputa i ostati doma. Svi smo u ovome zajedno, a uz glazbu je sve lakše! Slušajte radio, steramajte, gledajte YouTube kanale, kupite digitalno izdanje albuma i podržite domaću glazbu i glazbenike, ostanite doma i ne zaboravite, "Sve će biti u redu"!

 

️ DIGITALNO NEBO | ALBUM 

DEEZERhttps://www.deezer.com/en/ album/119230962

AMAZONhttps://amzn.to/2R0gMAg

GOOGLE PLAYhttps://bit.ly/2WWIAtj

iTUNEShttps://music.apple.com/ca/ album/digitalno-nebo/ 1488718323

TIDALhttps://tidal.com/browse/ album/123180729

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

psihomodo pop