Zagreb

ČESTITKA: Čestitka muftije Hasanovića kardinalu Bozaniću u povodu Uskrsa

Piše: PolitikaPlus/Hina

Muftija Aziz ef. Hasanović poslao je čestitku nadbiskupu zagrebačkom, kardinalu Josipu Bozaniću u povodu kršćanskog blagdana Uskrsa sa željom da ga dočeka u sreći, miru i blagostanju te bez iskušenja kakvima smo ove godine izloženi.

Muftija Aziz ef. Hasanović u čestitki izražava suosjećanje što se vjernici ne mogu okupljati u bogomoljama zbog pandemije koronavirusa te razumijevanje zbog situacije u kojoj se svi zajedno nalazimo i iskušenja kroz koja prolazimo.

 "Uvjeren sam da će izraz Božje svemoći koja nam se svima obznanila još jednom kroz potres, ali i kroz borbu s pandemijom, ojačati duhovno zajedništvo u nužnoj potrebi fizičke odsutnosti i da ćemo svi zajedno isto još više cijeniti, kako unutar naših zajednica tako i unutar našeg društva.

U želji da još mnoge blagdane Uskrsa dočekate u sreći, miru i blagostanju te bez iskušenja kakvima smo ove godine izloženi, primite izraze moga iskrenog poštovanja", napisao je muftija Aziz ef. Hasanović u čestitki nadbiskupu zagrebačkom, kardinalu Josipu Bozaniću.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

JOSIP BOZANIĆ, Muftija Aziz ef. Hasanović