Scena

NOVI SINGLOVI: Ivan Šebalj & The Bechars, Kuba & Bocvana

Piše: PolitikaPlus

Tebaš mi - novi je singl Ivana Šebalja & The Becharsa
 
Dvadeset i sedmi dan mjeseca svibnja mnogi budući mladenci kao i svi zaposlenici u industriji vjenčanja zapamtit će po popuštanju mjera i ukidanju zabrana, što se tiče organizacije vjenčanja u Hrvatskoj. Uz mnoge ugostitelje, organizatore, dizajnere i fotografe u ovom poslovnom sektoru djeluju i mnogi glazbenici, među kojima je i mladi vinkovački kantautor Ivan Šebalj.

U potpisu novog singla Trebaš mi podjednake su autorske uloge između Ivana i Marina Bande, talentiranog osječkog glazbenika koji se nakon povratka iz Amerike također posvetio glazbenom stvaralaštvu. 
Montažu za video spot odlično je napravio Slovenac Rok Maver, iskoristivši mnoge snimljene kadrove s raznih vjenčanja iz protekle dvije godine na kojima su baš Ivan Šebalj i njegovi Becharsi svojom svirkom pripomogli u stvaranju nezaboravnih trenutaka.

Sičijava situacija, novi singl i spot grupe Kuba & Bocvana
 
Kuba & Bocvana mladi je podgorički sastav koji se već predstavio s tri singla. Ovaj iznimno talentirani trojac djeca su Slobodana M. Kovačevića, osnivača grupe More i autora evergreena kao što su More i Konoba.

Novi singl grupe Kuba & Bocvana, Sičijava situacija ilitiga loša situacija, njihov je četvrti singl, a tiče se nezahvalne situacije u kojoj se ponekad, duže ili kraće, svi nađemo. No, pjesma ima pozitivnu i veoma ohrabrujuću poruku. Glazbu potpisuje Slobodan M. Kovačević, tekst uz njega i Marko dok je a za postprodukciju pjesme zaslužan Miha Radonjić.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KLUB BOCVANA, Ivan Šebalj & The Bechars