Zagreb

Izmjene u prometu: Evo koje nas izmjene očekuju u gradskom prometu

Piše: PolitikaPlus

Izvanredna autobusna linija 608 (Trg žrtava fašizma – Vlaška – Kvaternikov trg) neće prometovati u petak, 29. svibnja od  8.30 do 19 sati zbog radova na uklanjanju posljedica potresa, koji uvjetuju zatvaranje dijela Vlaške ulice za sav promet.

----------------------------------------------------------------------------------------

U subotu, 30. svibnja kada obilježavamo Dan državnosti, u skladu s očekivano smanjenom prometnom potražnjom, u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se nedjeljni raspored polazaka.

Napominjemo kako u skladu s navedenom izmjenom, tramvajske linije 1 i 3 neće prometovati u subotu.

----------------------------------------------------------------------------------------

Autobusna linija 283 (Dubec - Brestje - Sesvete) će od ponedjeljka, 1. lipnja do očekivanog završteka radova 15. srpnja, prometovati Zagrebačkom cestom do Badelovog Brijega u oba smjera. 

Zbog radova na dijelu Brestovečke ceste, kao i u Ulici Kaktusa, autobusna linija ne može prometovati za Staro i Novo Brestje.

Linija 283 će prometovati radnim danima, subotom, nedjeljom i blagdanima.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autobusna linija 162 (Savski most - Ašpergeri) će od ponedjeljka, 1. lipnja promijeniti vrijeme ranojutarnjih polazaka radnim danima.

- polasci sa stajališta Studentski dom Stjepan Radić umjesto u 4.10 bit će u 4.05 sati, a polasci sa Savskog mosta umjesto u 5.25 bit će u 5.15 sati

- iz Ašpergera će autobus kretati u 4.35 umjesto u 4.40 sati, te u 5.50 umjesto u 6 sati.

Korisnike ljubazno molimo za razmijevanje

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

grad zagreb, zet