Hrvatska

OSIJEK: Zastupnik SDP-a Hajduković fizički napadnut u Osijeku, napadač priveden

Piše: PolitikaPlus/Hina

Predsjednik osječko-baranjskog SDP-a i zastupnik u prošlom sazivu Hrvatskog sabora Domagoj Hajduković u nedjelju je fizički napadnut u Osijeku i lakše ozlijeđen, a njegov napadač je uhićen, doznaje se u ponedjeljak u osječko-baranjskoj policiji.

Ne navodeći identitet napadača i žrtve policija je izvijestila kako je 7. lipnja oko 17,30 sati, policija  putem telefona zaprimila prijavu 39-godišnjaka, da ga je na ulici verbalno i fizički napao njemu poznati muškarac
Prijavitelj je zatražio liječničku pomoć u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC), gdje su mu liječnici konstatirali  lakše tjelesne ozljede.

U službene prostorije policije potom je doveden i uhićen 26-godišnjak, za kojega je prijavitelj naveo da ga je verbalno i fizički napao.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja,  26-godišnji osumnjičenik će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku. Policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kaznena djela nanošenje tjelesne ozljede i nasilja u obitelji. 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

DOMAGOJ HAJDUKOVIĆ, SDP, OSIJEK