Scena

Drmeš punk glazbenici: Mejaši Novu godinu slave ranije i to novim albumom!

Piše: PolitikaPlus
Tamburaši u starkama ili drmeš punk glazbenici, kako se znaju Mejaši i sami nazivati, objavili su novi studijski album. Nazvali su ga Nova godina, jer u njihovom slučaju svaki dan je kao Nova godina. Veseli momci iz Varaždina publici su taman prije najvrućih ljetnih dana predstavili album s jedanaest pjesama među kojima su hitovi Ale, ale, Duplo slađe feat. Lana Jurčević, Blago nama, Vinograd ft. Mladen Grdović, Suzana ft. Vigor i aktualan Nije to vino s kojim će se predstaviti na CMC festivalu u Vodicama 5. rujna. Tu su i potpuno nove pjesme Nova godina, Češka i Sanjam te ft. Crvena jabuka. Dovoljno razloga da i publici svaki dan bude Nova godina. 

"Glazba je naš život, a publika najveća nagrada. Od srca se zahvaljujemo svima vama koji nas sve ove godine slušate i podržavate i veliko hvala svima koji su sudjelovali u stvaranju našeg novog albuma. Nadamo se da ćete uživati u pjesmama baš kao i mi kad smo ih stvarali.", napisali su Mejaši na svojim društvenim mrežama i obratili se publici.
 

Ne postoji fešta na kojoj se ne čuju Mejaši, stoga je novi album Nova godina najbolji materijal za nezaboravne trenutke u kleti i izvan nje. Jer kad tamburaši u starkama zasviraju svoj drmeš punk ruke se dižu same u zrak, a iz petnih žila pjevaju se njihovi najveći hitovi. 

Treći studijski album, Nova godina, možete kupiti po cijeni od 79 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i poslušati putem aplikacije ZorroTunes kao i na svim drugim streaming platformama.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

MEJAŠI