Scena

PRLJAVO RUBLJE: Glumica Heard odbacila optužbe Johnnyja Deppa da je imala aferu s Elonom Muskom

Piše: PolitikaPlus/Hina

Američka glumica Amber Heard odbacila je na sudu u utorak optužbe bivšeg supruga, glumca Johnnyja Deppa da je u vrijeme njihova braka imala ljubavnu aferu s Elonom Muskom.

Heard (34), je svjedočila na Visokom sudu u Londonu u ime lista The Sun  koji je 2018. objavio da je 57-godišnji Depp muškarac koji mlati žene. 

Na sudu je rekla da ju je Depp, zvijezda sage "Pirati s Kariba", napao najmanje 14 puta i prijetio da će je ubiti.

Svjedočila je da ju je pljuskao, udarao šakama, glavom, nogama u ljubomornim ispadima bijesa ili pod utjecajem alkohola i droga.

Depp, koji je tužio list The Sun, odbacuje sve navode i traži odštetu za klevete. 

Heard, međutim,  tvrdi da ju je Depp optuživao za afere s drugim glumcima i da je bijesnio od ljubomore što je završavalo nasiljem. 

Na sudu je rekla da je često bila u komunikaciji s Muskom, vlasnikom Tesle do 2016. godine. 

Suđenje je u ponedjeljak ušlo u treći i završni tjedan.

Par se rastao 2017. nakon 15 mjeseci burnog braka. U postupku razvoda, Amber Heard povukla je tužbu za obiteljsko nasilje protiv Deppa koji joj je uplatio sedam milijuna dolara, a ona ih je proslijedila u karitativne svrhe.

U ponedjeljak je Heard u ispitivanju Deppove braniteljice rekla da je redovito trpjela fizičko nasilje i rekla da je strahovala za život. 

"Izričito je puno puta prijetio da će me ubiti, a posebno na kraju naše veze", ustvrdila je.

U svjedočenju je optužila bivšeg supruga da je imao manijakalno-depresivne napade, da pati od bipolarnog poremećaja i psihoze što je povećano drogama koje je uzimao zajedno s alkoholom više puta na dan.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Amber Heard