Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio ulaznice za izvedbu predstave UVIJEK ĆE NAM OSTATI LJUBAV

Piše: PolitikaPlus

Od danas do SRIJEDE 21. 10. do podneva „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju Teatar Rugantino i portal politika+, u kojem za pretpremijernu izvedbu predstave UVIJEK ĆE NAM OSTATI LJUBAV, koja će biti na programu u ČETVRTAK 22. 10. u 20.00 sati, u Maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, darujemo 1x2 ulaznice. Dobitnik/dobitnica NEĆE pojedinačno biti obaviješten/a o načinu preuzimanja osvojenih ulaznica, koje mogu podići na blagajni KD „Vatroslava Lisinskog“ uz predočenje osobne iskaznice na dan predstave od 19.00 sati.

 

DOBITNIK NAGRADNOG NATJEČAJA JE;   Marcela Filipi

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode TOČNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno), i

4. broj telefona/mobitela.

 

Nagradno pitanje za predstavu UVIJEK ĆE NAM OSTATI LJUBAV je: Kako se zove redatelj predstave UVIJEK ĆE NAM OSTATI LJUBAV tumači lik Mede?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 

NOVA predstava, satirična ljubavna komedija „Uvijek će nam ostati ljubav“ 22. listopada pretpremijerno u Lisinskom!

Njima će uvijek ostati ljubav! Oni su Jelena Miholjević i Dražen Čuček i ostavljaju srce na sceni!

Beskrajno duhovita, neodoljivo zabavna, pomalo cinična, topla, satirična ljubavna komedija Uvijek će nam ostati ljubav prema odličnom tekstu Miloša Radovića koji se sjajno poigrava muško-ženskim odnosom. U nadahnutoj režiji Darija Harjačeka, priču donose na scenu svojim velikim glumačkim umijećem i nevjerojatnom scenskom međusobnom privlačnošću Jelena Miholjević i Dražen Čuček.

Medo je inertni, neuhvatljivi sredovječni sveučilišni profesor, sklon izbjegavanju odgovornosti s duboko ciničnim pogledom na sve ljudsko, a Jelena je vesela žena, puna života, koja zagazivši duboko u četrdesete, čvrsto odlučuje njihovu dvadesetogodišnju vezu pretvoriti u brak. Nestrpljivo čekaju kuma kako bi krenuli zajednički život okruniti brakom. Medo u tih pet minuta do dvanaest nudi probu braka?!? Unutar tih „pet probnih minuta“ duhovito se nižu prizori iz njihovog bračnog života (u kojima idila puno puta ostaje poražena realnošću), lijepe i ne tako lijepe strane roditeljstva, mnoštvo trenutaka u kojima im je odnos na kušnji zbog različitih muško-ženskih percepcija istih situacija…

Uvijek će nam ostati ljubav priča je o njihovim, a svima tako prepoznatljivim prolazima/provlačenjima kroz labirinte ljubavi i braka. 

glume: Jelena Miholjević i Dražen Čuček

režija: Dario Harjaček

tekst: Miloš Radović

produkcija: Teatar Rugantino

Rezervacije ulaznica i info: [email protected]; 01/555-4848

Online prodaja ulaznica: http://www.lisinski.hr/hr/dogadanja/?keyword=uvijek+%C4%87e+nam+ostati&date_start=05.10.2020.&date_end=04.10.2021.&hall=

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kazalište, predstava