Scena

NOVI SINGLOVI: Davor Radolfi, Crna GRupa

Piše: PolitikaPlus

Crna GRupa iz Zagreba nastala je 2019. godine iz velike ljubavi prema glazbenom stvaralaštvu, a svoj zvuk duguju čvrstim rock i novovalnim temeljima. 5 minuta prva je pjesma kojom se predstavljaju široj publici, a nastojat će ju osvojiti upravo svojim upečatljivim izričajem. 

Frontman i basist grupe je Daliborko Marelja - Dugi, na gitari je Tomislav Topolovec - Dju, dok je za bubnjevima Kristian Rukavec – Kris. Svi članovi grupe sudjelovali su u izradi glazbe i aranžmana, dok je za tekst zaslužan Dugi. Grupi povremeno ljepotu i romantiku svojim posebnim glasom daje Helena Ilić.

Za zvuk su zaslužni braća Domazet, Zvonimir i Mario, s kojima su, kažu, kliknuli kako prijateljski tako i poslovno. Uz bend, u spotu je sudjelovala glumom i plesom Danijela Renić, a sve je sjajno režirao Frane Pamić i montirao Filip Zadro.

Svoj posljednji hit Prođi kraj mene Davor Radolfi osvježio je novim aranžmanom uz svoj prateći bend Ritmo Loco. Režije novog spota ponovno se prihvatila Lea Radolfi

Za ljubavnu baladu Prođi kraj mene Davor Radolfi rekao je da mu je jedna od najdražih pjesama koju je napisao. Pjesma Prođi kraj mene u novom aranžmanu četvrti je Radolfijev singl u svega nekoliko mjeseci. Krajem prošle godine u suradnji s mlađim autorima, Darkom Bakićem, Luce i Hrvojem Prskalom nastala je pjesma Voliš li me još, a za vrijeme karantene napisao je svoj prvi duet s kćerkom Leom, Novi čovjek sam sutra, bezvremensku pjesmu za čovjeka koji traži svoje mjesto u životu.

Iza Radolfija je 30 godina uspješne glazbene karijere, a u vrijeme kad je poput mnogih kolega bez koncerata, Radolfi na radost svoje publike stvara nove hitove koje će zajedno zapjevati čim bude dozvoljeno.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

crna grupa