Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko su dobitnici kino-ulaznice za španjolski horor hit SOBA 32

Piše: PolitikaPlus
Od danas do ČETVRTKA 29. 10. do 12.00 sati portal politika+ i „Continental film“ organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 5X2 kino-ulaznice za španjolski horor hit SOBA 32 (MALASAÑA 32) za jedan od multipleksa „Cineplexx“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: City Center One East Zagreb i City Center One East Split. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od ČETVRTKA 29. 10. do SRIJEDE 04. 11. ove godine za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „Cineplexx“.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Anđela Bulić Split, Marjana Milinović Split, Veronika Šekoranja Karlovac, Stella Gabelić Split i Ljubica Tomaš Split.

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „Cineplexx“, u Zagrebu i/ili Splitu, bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici osvojene kino-ulaznice mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „Cineplexx“ od ČETVRTKA 29. 10. do SRIJEDE 04. 11. 2020. godine.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj horor hita SOBA 32?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

 

SOBA 32 (MALASAÑA 32)

Španjolska, Francuska, 2020.

Redatelj: Albert Pintó

Uloge: Begoña Vargas, Iván Marcos, Bea Segura, Sergio Castellanos

Žanr: horor

Trajanje: 104 minute

Producentske tvrtke/Distributer: Warner Bros. Entertainment Espana/Continental film

Najava filma: https://www.youtube.com/watch? v=HccSbr9MdP0

Otkrijte najjeziviju tajnu koju krije SOBA 32!

Ove jeseni u najgledanijem ovogodišnjem španjolskom filmu, počet će borba na život ili smrt.

Od 29. listopada u multiplekse „Cineplexx“ i odabrana kina stiže intrigantan horor temeljen na istinitim događajima. Godina je 1976. Madrid, glavni grad Španjolske. Početak španjolske tranzicije nakon smrti generala Franca godinu ranije, obitelj Olmedo seli se u veliki grad iz svog rodnog mjesta nadajući se većoj zaradi i boljem životu za sve svoje članove. Obitelj čine Manolo, farmer zaposlen u poznatoj tvornici kamiona Pegaso, njegova žena i prije toga šogorica Candela, zaposlena u razvikanom trgovačkom centru Galerías Preciados, najstariji sin Pepe, sramežljivi i mucavi dvadesetogodišnjak koji se osjeća kao stranac u gradu u kojem ne može pronaći posao, starija kći Amparo kojoj je san živjeti u Parizu i raditi kao stjuardesa za avio kompaniju Iberia; dijete Rafael „Rafi“, jedini sin Manola i Candele nakon što ju je njezin prvi muž (otac Pepea i Amparo) ostavio; i na kraju Candelin stari i senilni otac s problemom pamćenja. 

Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu 32 koji su kupili – oni nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih stalno prate uskoro će im ugroziti živote...

Redatelju Albertu Pintu ovo je prvi dugometražni film kojega samostalno potpisuje. U glavnim su ulogama Begoña Vargas, Iván Marcos, Beatriz Segura, Sergio Castellanos i José Luis de Madariaga. Filmski kritičari posebno su istaknuli i izvrsnu glazbu i scenografiju za što su zaslužni Frank Montasell i Lucas Peire te Marta Petite.

Hrvatskoj od 29. listopada ekskluzivno u multipleksima „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr) i odabranim kinima

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM