Scena

LOS ANGELES: Scarlett Johansson treći put uplovila u bračnu luku

Piše: PolitikaPlus/Hina

Holivudska zvijezda  Scarlett Johansson udala se za glumca Colina Josta, treći put ušavši u bračnu luku, a vjenčanje je održano na "intimnoj ceremoniji" tijekom vikenda. objavljeno je u četvrtak.

Johansson, prošle godine najplaćenija glumica, zvijezda Marvelove "Crne udovice" koja 'debelo' kasni s premijerom u kinima zbog pandemije koronavirusa, vjenčala se u "nazočnosti najbliže obitelji i prijatelja, u skladu sa sigurnosnim preporukama zbog covida-19".

Uplovljavanje u novu bračnu luku ona je objavila preko humanitarne organizacije Meals on Wheels.

"Njihova želja je da pomognu osjetljivoj skupini starijih ljudi tijekom ovog teškog vremena podupirući @mealsonwheelsamerica," napisala je ta organizacija na Instagramu, pozvavši sve da daju donacije.

Tridesetpetogodišnja glumica zaručila se u svibnju prošle godine za pisca emisije "Saturday Night Live" i glumca Josta (38) nakon dvije godine veze.

Njujorčanka po rođenju bila je ranije udana za kanadskog glumca Ryana Reynoldsa i francuskog novinara Romaina Dauriaca.

Nakon serije dječjih uloga, proslavila se u filmu Sofije Coppole iz 2003. "Izgubljeni u prijevodu" i otad su za nju namijenjene uloge u A filmovima, uključivo osam pojavljivanja u Marvelovim filmovima. Uz zaradu od 56 milijuna dolara, 2019. je na Forbesovoj listi bila najplaćenija glumica.

Prošle je godine imala dvije nominacije za Oscara, za film "Jojo Rabbit" i "Marriage Story."

Johansson se zalaže za ženska prava: bila je jedna od prvih koja se priključila i pomogla financiranju pokreta Time's Up koji radi na obrani žrtava seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

scarlett johansson