Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvoji ulaznice za hit komediju KLOPA, CUGA I LUĐACI

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 30. 11. do 12.00 sati portal politika+ i „Editus d.o.o.“ organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice za hit komediju KLOPA, CUGA I LUĐACI (FRIENDSGIVING) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall, Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj: City Center One East Zagreb i City Center One East Split u kojima se prikazuje predmetni film:. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od PONEDJELJKA 30. 11. do ČETVRTKA 03. 12. ove godine za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ osim u Gold Class, IMAX, 3DX i/ili MD4X dvoranama. Link na najavu filma je: https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/klopa-cuga-i-ludjaci/ 7408/20201124.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Valentina Botica Kraljevica, Suzana Pižeta Maruševec, Jakov Vidulić Zagreb...  

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici nagradnog natječaja neće biti posebno obaviješteni. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici osvojene kino-ulaznice mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, za regularne dvorane (dakle, ne Gold Class, IMAX i/ili 4DX dvorane u multipleksima „CineStar“, odnosno MD4X dvoranu u multipleksima „Cineplexx“) od PONEDJELJKA 30. 11. do ČETVRTKA 03. 12. 2020. godine.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica koji je u hit komediji KLOPA, CUGA I LUĐACI ostvarila lik Molly?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com.

 

KLOPA, CUGA I LUĐACI (FRIENDSGIVING)

SAD, 2020.

Redatelj: Nicol Paone

Glumci: Malin Akerman, Kat Dennings, Jane Seymour, Aisha Tyler, Christine Taylor

Žanr: komedija, drama

Trajanje: 95 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Endeavor Content/Red Hour Films/Rhea Films/Editus d.o.o.

S ovakvim prijateljima, večera bi mogla kasniti.

U studenom na velika platna dolazi komedija koja se bavi proslavom Dana zahvalnosti u uskom krugu obitelji. No među pozvanim i nepozvanim gostima postoje pojedinci koji će napraviti sve što je u njihovoj moći da ovaj Dan zahvalnosti nitko ne zaboravi. Komediju „Klopa, cuga, luđaci“ napisao je i režirao Nicol Paone, a producenti su Ben Stiller i Malin Akerman, glavna glumica.

Abby )Kat Dennings) se raduje mirnom i opuštenom Danu zahvalnosti koji će provesti sa svojom najboljom prijateljicom Molly (Malin Akerman). No, planovi za mirnu večer s puretinom ubrzo odlaze k vragu kada im se pridružuju novi Mollyin dečko i njezina osebujna majka. Ako njima dodamo i par nepozvanih gostiju koji se pojavljuju na večeri, uključujući Mollyjnu staru ljubav koji je ujedno i šaman te veseli gej trojac večera će se pretvoriti u zabavu koja će se dugo pamtiti.

U kinima od 26. studenog, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM