Tvrtke

TRGOVINA: Konzum i Velpro ni ove godine neće raditi na Božić, Štefanje i Novu godinu

Piše: PolitikaPlus

   Više od 11.000 zaposlenika Konzuma i  Velpra i ove će godine blagdane provesti u društvu najmilijih, a na Badnjak i Staru godinu njihove će prodavaonice radit će po skraćenom radnom vremenu

I ove će godine sve Konzumove i Velprove prodavaonice, njih više od 600 smještenih u preko 300 gradova i naselja diljem Hrvatske, biti zatvorene na Božić, blagdan svetog Stjepana i prvi dan 2021. godine, dok će na Badnjak i Staru godinu raditi skraćeno.

 

Konzum sve svoje kupce poziva da kupnju obave u danima uoči blagdana, a podsjeća i na to da se posebno radno vrijeme odnosi i na zaposlenike u Konzumovoj internetskoj prodavaonici. Stoga i online kupcima preporučaju da svoje narudžbe pošalju na vrijeme, pri čemu mogu odabrati način preuzimanja naručenih namirnica i drugih proizvoda te dostupan termin koji im najviše odgovara. Na raspolaganju im je tako Konzumova dostava do vrata, dostava Uberom na odabranu adresu, usluga Pokupi za preuzimanje narudžbe u nekoj od Konzumovih prodavaonica ili preuzimanje u Drive inu na zagrebačkim Vrbanima. Više informacija dostupno je na stranici konzum.hr.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

BLAGDANI, TGOVINA