Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio primjerak knjige MIRJANE KRIZMANIĆ: LAŽI NAŠE SVAKIDAŠNJE.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PETKA 16. 04. do 12.00 sati portal politika+ i V.B.Z. organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju jedan primjerak knjige MIRJANE KRIZMANIĆ: LAŽI NAŠE SVAKIDAŠNJE.

 

DOBITNIK NAGRADNOG NATJEČAJA; Nadia Drmač Zagreb.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno)

4. broj telefona/mobitela

 

Dobitnik/dobitnica nagradnog natječaja neće biti posebno obaviješteni o osvojenoj knjigi. Dobitnika-cu objavljujemo na portalu, a knjigu će dobiti poštom na kućnu adresu.

 

Nagradno pitanje je: Što je po struci Mirjana Krizmanić, autorica knjige Laži naše svakidašnje?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

Naša ugledna psihologinja Mirjana Krizmanić u knjizi "Laži naše svakidašnje" bavi se laganjem, koje se u našoj kulturi uglavnom smatra negativnim ponašanjem i negativnom osobinom. S različitih aspekata propituje uzroke i posljedice laganja i objašnjava zašto nam je i u kojim situacijama katkad korisnije slagati nego sugovornika ili sebe suočiti s istinom.

 

O autorici
Mirjana Krizmanić

 

Mirjana Krizmanić rođena je 1936. u Zagrebu. Na Filozofskom fakultetu Zagrebačkog sveučilišta diplomirala je i doktorirala psihologiju, a ondje je provela i više od četiri plodna desetljeća te punih trideset godina vodila Katedru za kliničku psihologiju. Autorica je brojnih znanstvenih i stručnih radova i knjiga.

 

Nakon odlaska u mirovinu posvetila se mnogim aktivnostima i iznimno je angažirana umirovljenica. Uz brojna predavanja, tribine, televizijske i radijske nastupe i dr. već više od desetljeća objavljuje, među ostalim, i uspješnice iz područja popularne psihologije: „Tkanje života”, „Život s različitima”, „U ljubavi i bez nje”, „A što sad?”, „A sad… radost i veselje!”, „Jesenji valcer”, „O toleranciji”, „O životinjama i njihovim ljudima”, „Zašto guramo glavu u pijesak?”, „Knjiga rastanaka” te „Mala psihološka kuharica”.

 

Mirjana Krizmanić živi u Zagrebu.

cid:61582.7306111372447


cid:62219.5964977241528

cid:58499.7297046630628

 

Nova knjiga Mirjane Krizmanić "Laži naše svakidašnje" otkriva zašto i kako lažemo

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vbz, mirjana krizmanić, knjiga