Sport

Dinamovi igrači: Čestitamo Villarrealu. Bili su bolji od nas i zasluženo pobijedili

Piše: PolitikaPlus

Dinamov vratar Dominik Livaković rekao je nakon ispadanja Dinama u četvrtfinalu Europske lige da su dali sve od sebe ali da je Villarreal odlično odigrao i bio bolji.

"Htjeli smo ali, eto, nije išlo. Oni su bili dobro postavljeni, stvarno dobro igraju, odlična su ekipa. Mislim da smo dali sve sebe", rekao je Livaković nakon poraza od 1-2.

Dinamo je u Villarreal bio doputovao s nadom u preokret rezultata 0-1 iz prve utakmice odigrane prije tjedan dana.

"Nažalost, poraz, ali bilo je ovo jedno jako lijepo putovanje. Stvarno sam ponosan što sam dio ove ekipe. Moramo svi uzdignute glave izaći s ovog stadiona, stvarno smo napravili velike stvari u Europi ove godine", izjavio je Livaković nakon utakmice.

"Dečki su dali sve od sebe, svaka čast svima. Puno je bolje sada nego u onoj Ligi prvaka od prije četiri godine kad smo samo gledali koliko ćemo golova primiti", dodao je.

Kapetan Arijan Ademi djelovao je utučeno po završetku utakmice, a onda stisnuo ruku protivniku.

"Čestitamo Villarrealu. Bili su bolji od nas i zasluženo pobijedili. Imali smo dobre prilike i mi, ali oni su bili jednostavno bolji. Iskoristili su tu neku našu zbunjenost i loše preuzimanje igrače. Ovakve momčadi to ne opraštaju", izjavio je 29-godišnji veznjak. "No napravili smo veliku stvar za hrvatski nogomet, čestitke svim igračima", napomenuo je.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

europska liga, dinamo