Hrvatska

GRBIN: Andrej Plenković, znan i kao oklijevalo kočničar je svih reformi i promjena

"Dragi Andrej, počni raditi svoj posao, prestani oklijevati, kukati i izvlačiti se na druge. Ili se makni"

Piše: PolitikaPlus/Hina

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin ustvrdio je u petak da je premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković "kočničar svih reformi i promjena u Hrvatskoj".

"Dragi Andrej, umjesto da se žestiš i kukaš kako oporba ništa ne razumije, odgovori nam zašto držiš prijedlog reforme zdravstva u ladici", poručio je Grbin Plenkoviću na svom facebook profilu reagirajući na premijerove tvrdnje da je oporba prilikom predstavljanja NPOO-a pokazala "ispraznost, šupljinu, nekreativnost, nedostatak informacija i znanja", a da Grbin ima slab rejting i nije vođa oporbe.

"Tvoj ministar Beroš je jučer, dok je mislio da ga kamere ne snimaju, priznao ono što svi znamo: Andrej Plenković je kočničar svih reformi i promjena u Hrvatskoj i glavni razlog zašto ova zemlja ne može krenuti naprijed", dodao je.

Grbin je napisao i da je "Andrej Plenković, znan i kao oklijevalo, čovjek koji zbog lokalnih izbora u ladici drži prijedlog reforme zdravstva, dok zdravstvo svaki tjedan gubi desetke milijuna kuna, a ljudi ne mogu do lijekova".

Još je rekao da je "čovjek koji pokušava podmititi umirovljenike pred izbore covid dodatkom, jer misli da se, kao što se može kupiti hadezeovce, može kupiti i sve druge".

On je i čovjek, kaže Grbin, koji drugima prigovara na rejtingu, a istovremeno je najomraženiji političar u Hrvata.

"Dragi Andrej, počni raditi svoj posao, prestani oklijevati, kukati i izvlačiti se na druge. Ili se makni", poručio je na kraju Grbin.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hdz, peđa grbin, sdp