Crna kronika

SPLIT: Poljaci na ispitivanju u policiji zbog ranjavanja 20-godišnjaka

Piše: PolitikaPlus/Hina

Splitska policija potvrdila je u srijedu da su uhitili dvojicu državljana Poljske koje se dovodi u vezu s jučerašnjim teškim ozljeđivanjem 20-godišnjeg mladića oštrim predmetom na plaži u Grljevcu kod Podstrane.

Incident se dogodio u utorak oko 17 sati u Grljevcu, a teško ozlijeđeni 20-godišnjak, koji je imao ubodnu ranu prevezen je u KBC Split, gdje je hitno operiran.

Policija je izašla na teren i uz pomoć svjedoka koji su im dali registraciju vozila u kojem se nalazilo nekoliko državljana Poljske, vrlo brzo locirali vozilo i uhitili dvojicu muškaraca.

Neslužbeno, Poljaci su uhićeni kod Žrnovnice, gdje su tijekom bijega, umjesto put Splita, skrenuli. Privedeni su u službene prostorije policije.

"Utvrđeno je da se radi o državljanima Poljske, te je u tijeku kriminalističko istraživanje. Ozlijeđeni 20-godišnjak je prevezen u splitsku bolnicu radi pružanja liječničke pomoći. Zadobio je ubodnu ranu u prsište, te je hospitaliziran i prema informacija za sada, konstatirane su mu teške i po život opasne ozljede", kazali su u splitskoj policiji.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

policija, napad, poljaci