Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio primjerak knjige DR. BRENE BROWN: OTKRIJTE SVOJU UNUTARNJU SNAGU

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 19. 07. do 12.00 sati portal politika+ i V.B.Z. organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju jedan primjerak knjige DR. BRENE BROWN: OTKRIJTE SVOJU UNUTARNJU SNAGU.

 

Dobitnica nagradnog natječaja je;  Renata Čupić cavtat.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno), i

4. broj telefona/mobitela.

 

Dobitnik/dobitnica nagradnog natječaja knjigu će dobiti poštom na kućnu adresu, a zbog dostave važno je navesti broj telefona/mobitela.

 

Nagradno pitanje je: Gdje je zaposlena dr. Brene Brown, doktorica znanosti i magistra socijalnog rada, autorica knjige OTKRIJTE SVOJU UNUTARNJU SNAGU?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

Dr. Brené Brown

Otkrijte svoju unutarnju snagu

Urednica: Koraljka Penavin

Prevoditeljica: Radha Rojc-Belčec

Biblioteka: 1000 cvjetova

Format: 140 x 200 mm

ISBN: 978-953-52-0257-8

Meki uvez, 180 str.

 

 

 

 

Aktualna i važna knjiga autorice svjetskih bestselera
Moć nesavršenstva i Budite odvažni i činite velike stvari, koja propituje sve što smo mislili da znamo o njegovanju istinskog pripadanja našoj zajednici i kulturi.

Brené Brown, doktorica humanističkih znanosti i magistra socijalnog rada, znanstvenica poznata i po angažiranim TED-govorima (Moć ranjivosti na YouTubeu vidjelo je gotovo 50 milijuna ljudi), potaknula je globalnu raspravu o iskustvima koja donose smisao u naš život – o hrabrosti, ranjivosti, ljubavi, pripadanju, stidu i sposobnosti empatije.

U knjizi Otkrijte svoju unutarnju snagu Brené Brown redefinira smisao istinskog pripadanja u vrijeme sve veće polarizacije, a svojom karakterističnom kombinacijom istraživanja, pripovijedanja i iskrenosti pokreće novu kulturološku raspravu, istodobno jasno ocrtavajući put prema istinskom pripadanju. Suvremeno čovječanstvo proživljava duhovnu krizu nepovezanosti, smatra Brown i upoznaje nas s elementima istinskog pripadanja koji propituju sve u što smo vjerovali o sebi i o drugima. Istinsko pripadanje traži od nas da vjerujemo u sebe i da pripadamo sebi u toj mjeri da možemo osjetiti svetost i kad smo dio nečega i kad ostanemo sami. No u kulturi prožetoj perfekcionizmom i udovoljavanjem drugima, u kojoj je sve manje uljuđenosti, lako je prešutjeti, sakriti se u svoju ideološku utvrdu ili uklopiti se, umjesto da izrazimo ono što uistinu mislimo i osmjelimo se zakoračiti u divljinu nesigurnosti i kritičnosti. Istinsko pripadanje nije nešto o čemu ćemo pregovarati s drugima, nešto uvjetovano; to je svakodnevna praksa koja od nas traži integritet i autentičnost. To je osobna predanost koju nosimo u svom srcu.

 

O autorici:

Brené Brown, doktorica znanosti i magistra socijalnog rada, popularna je autorica i profesorica na Koledžu socijalnog rada Sveučilišta u Houstonu. Njezin je revolucionarni rad predstavljen u brojnim američkim i svjetskim medijima, a bila je jedna od najupečatljivijih govornika na TED-ovim konferencijama

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

V.B.Z., KNJIGA