Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvoji kino-ulaznice za hit misteriozni triler OSTARJELI

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 02. 08. do 12.00 sati portal politika+ i „Editus d.o.o.“ organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice za hit misteriozni triler OSTARJELI (OLD) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj: Zagreb: Branimir Centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj: City Center One Zagreb East i City Center One Split u kojima se prikazuje predmetni film. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od PONEDJELJKA 02. 08. do NEDJELJE 08. 08. za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ osim u Gold Class, IMAX, 3DX i/ili MD4X dvoranama. Link na najavu filma je: https://www.blitz- cinestar.hr/cinestar/ ostarjeli/7657/20210728.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA; Nadia Drmac Zagreb, Maja Prlić Split i Stella Gabelić  Split.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici nagradnog natječaja neće biti posebno obaviješteni o osvojenim kino-ulaznicama. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici osvojene kino-ulaznice preuzimaju uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, za regularne dvorane (dakle, ne Gold Class, IMAX i/ili 4DX dvorane u multipleksima „CineStar“, odnosno MD4X dvoranu u multipleksima „Cineplexx“) isključivo od PONEDJELJKA 02. 08. do NEDJELJE 08. 08.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj hit misterioznog trilera OSTARJELI?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

 

OSTARJELI (OLD)

SAD, 2021.

Redatelj: M. Night Shyamalan

Glumci: Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Ken Leung, Nikki Amuka-Bird, Abbey Lee, Aaron Pierre, Kathleen Chalfant

Žanr: drama, misterij, triler

Producentske tvrtke/Distributer: Universal Pictures/Blinding Edge Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.old.movie/

 

Ovoga ljeta M. Night Shyamalan tvorac hitova „Glass“, „Podvojen“, „Neslomivi“, „Šesto čulo“ i „Žena iz vode“ predstavlja svoj novi mistični triler koji prati ljetovanje obitelji u tropskom raju. Obitelj uživa na osamljenoj plaži no ubrzo otkrivaju da plaža ima čudan utjecaj na njih. Zbog nekog razloga ubrzano stare, cijeli život im se skraćuje na 24 sata.

Manoj Nelliyattu „M. Night“ Shyamalan rođen je 1970. godine u Indiji, ali je odrastao u SAD. Najpoznatiji je po stvaranju napetih filmova s nadnaravnim zapletima i iznenađujućim raspletima. Redateljski prvijenac mu je 1992. godine s filmom „Praying with Anger“, no slavu stječe 1999. godine sa „Šestim čulom“ za kojega je dobio nominaciju za nagradu „Oscar“ u kategorijama Najbolji redatelj i Najbolji scenarij.

U kinima od 29. srpnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM