Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za hit animiranu obiteljsku avanturu DIVLJI SPIRIT

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 02. 08. do 12.00 sati portal politika+ i „Editus d.o.o.“ organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice za hit animiranu obiteljsku avanturu DIVLJI SPIRIT (SPIRIT UNTAMED) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj: Zagreb: Branimir Centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj: City Center One Zagreb East i City Center One Split u kojima se prikazuje predmetni film. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od PONEDJELJKA 02. 08. do NEDJELJE 08. 08. za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ osim u Gold Class, IMAX, 3DX i/ili MD4X dvoranama. Link na najavu filma je: https://www.blitz- cinestar.hr/najave-filmova/ divlji-spirit-sink/7589/1/1.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Ivana Mandić Split, Veronika Šekoranja Karlovac i Ivanka Ivas Zagreb.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici nagradnog natječaja neće biti posebno obaviješteni o osvojenim kino-ulaznicama. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici osvojene kino-ulaznice preuzimaju uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, za regularne dvorane (dakle, ne Gold Class, IMAX i/ili 4DX dvorane u multipleksima „CineStar“, odnosno MD4X dvoranu u multipleksima „Cineplexx“) isključivo od PONEDJELJKA 02. 08. do NEDJELJE 08. 08.

Nagradno pitanje je: Kako se zove studio koji je proizveo hit animiranu obiteljsku pustolovinu DIVLJI SPIRIT?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

 

DIVLJI SPIRIT (SPIRIT UNTAMED)

Sinkroniziran na hrvatski

SAD, 2021.

Redatelji: Elaine Bogan, Ennio Torresan

Žanr: animirani, avantura, obiteljski, vestern

Trajanje: 88 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: DreamWorks Animation/Universal Pictures International/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.dreamworks.com/

 

Očekujte avanturu.

 

Lucky Prescott nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navarro, neustrašivu jahačicu kaskaderku iz Miradera, maloga grada na Divljem zapadu. Poput svoje majke, Lucky ne mari puno za pravila i ograničenja, čime svojoj teti Cori zadaje puno briga. Lucky je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Corinim budnim okom, ali kada pretjera s opasnim nestašlucima, Cora odluči da se presele u Miradero, gdje živi Luckyin otac Jim. Lucky u početku nije oduševljena životom u pospanom gradiću, ali to se promijeni kada upozna divljeg mustanga Spirita i sprijatelji se s jahačicama Abigail Stone i Pru Granger.

 

Pruin otac, vlasnik staje Al Granger, najbolji je prijatelj Luckyina oca. Kada bešćutni kauboj i njegova družina odluče uhvatiti Spirita i njegovo stado kako bi ih prodali u zatočeništvo i teški rad, Lucky povede svoje nove prijateljice u veliku avanturu kako bi spasila konja koji joj je dao osjećaj slobode i svrhe te joj pomogao da otkrije vezu s majkom i meksičkim nasljeđem.

 

Omiljena franšiza studija DreamWorks Animation započela je filmom „Spirit: Stallion of Cimarron“ nominiranim za „Oscara“, a uključuje i TV-seriju nagrađenu „Emmyjem“.

U kinima od 29. srpnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM