Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za hit horor CANDYMAN

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 30. 08. do 12.00 sati portal politika+ i „Editus d.o.o.“ organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice za hit horor CANDYMAN (CANDYMAN) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj: Zagreb: Branimir Centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj: City Center One Zagreb East i City Center One Split u kojima se prikazuje predmetni film. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od PONEDJELJKA 30. 08. do NEDJELJE 05. 09. za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ osim u Gold Class, IMAX, 3DX i/ili MD4X dvoranama. Link na najavu filma je: https://www.blitz- cinestar.hr/najave-filmova/ candyman/7353/1/1.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Tajana Šumečki Ivanec, Adela Cazin Donja Bistra i Ivo Grabovac Zagreb.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici nagradnog natječaja neće biti posebno obaviješteni o osvojenim kino-ulaznicama. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici osvojene kino-ulaznice preuzimaju uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, za regularne dvorane (dakle, ne Gold Class, IMAX i/ili 4DX dvorane u multipleksima „CineStar“, odnosno MD4X dvoranu u multipleksima „Cineplexx“) isključivo od PONEDJELJKA 30. 08. do NEDJELJE 05. 09.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redateljica hit horora CANDYMAN?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

 

CANDYMAN (CANDYMAN)

Kanada, SAD, 2021.

Redateljica: Nia DaCosta

Glumci: Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo

Žanr: horor, triler

Trajanje: 91 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Universal Pictures/Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)/BRON Studios/Monkeypaw Productions/Creative Wealth Media Service/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.candymanmovie.com/

Usudi se reći njegovo ime.

„Oscarom“ nagrađeni Jordan Peele na velika platna donosi remake strašne urbane legende o Candymanu. Umjetnik otkriva legendu i koristi priče o Candymanu kao svoju inspiraciju za slikanje, no polagano gubi razum i na svom putu susreće smrt i destrukciju.

Universal Pictures i Metro Goldwyn Mayer Pictures u suradnji s BRON Creative i producentskom kućom Jordana Peelea Monkeypaw predstavljaju film temeljen na kultnom hororu iz 1992. godine „Candyman“ i kratkoj priči Clivea Bakera „The Forbidden“.

Režiju je preuzela mlada redateljska zvijezda u usponu Nia DaCosta koja je zajedno s Jordanom Peleeom napisala scenarij. Glumačku postavu predvode Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett i Colman Domingo.

U kinima od 26. kolovoza, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM