Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvoji primjerak knjige MIRJANE KRIZMANIĆ: TKANJE ŽIVOTA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 30. 08. do 12.00 sati portal politika+ i V.B.Z. organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju jedan primjerak knjige MIRJANE KRIZMANIĆ: TKANJE ŽIVOTA.

 

DOBITNICA NAGRADNOG NAJTJEČAJA JE:  Martina Marković Zagreb.

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno), i

4. broj telefona/mobitela.

 

Dobitnik/dobitnica nagradnog natječaja knjigu će dobiti poštom na kućnu adresu, a zbog dostave važno je navesti broj telefona/mobitela.

Nagradno pitanje je: Što je diplomirala i doktorirala Mirjana Krizmanić?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

 

vbz-logo-novi_BOJA_72

 

V.B.Z.

Velikopoljska 12

10 010 Zagreb

tel. 01 6235 419

fax. 01 6235 418

e-mail: [email protected]

www.vbz.hr

 

 

V.B.Z. PREDSTAVLJA

 


 

MIRJANA KRIZMANIĆ

TKANJE ŽVOTA

 

Prvo izdanje „Tkanja života” objavljeno je 2009. godine i odmah je osvojilo srca čitatelja. Knjiga je prodana u više od 100 tisuća primjeraka čime je postala najprodavaniji domaći naslov u zadnjih trideset godina.

 

Nakon 11 godina pred vama je novo, osvježeno i prošireno izdanje.

Naša ugledna psihologinja Mirjana Krizmanić u „Tkanju života“, svom prvijencu iz područja popularne psihologije, bavi se svakodnevnim životnim situacijama. Opisuje pojave i odnose s drugim ljudima s kojima se susrećemo na svom životnom putu, govori nam o prijateljstvu, odabiru životnog partnera, braku, o međuljudskim odnosima i ljudskoj solidarnosti, o potrebi osluškivanja sebe te o tome kako si možemo pomoći kada se moramo suočiti s negativnim emocijama, neuspjesima i teškim životnim situacijama.

 

No, trebamo se znati nositi i s uspjehom i pozitivnim emocijama. Veliko je umijeće cijeniti ono što imamo jer težeći nečemu još nedostignutom, ne vidimo i nismo zadovoljni onim što već posjedujemo, a potreba da ostvarimo životno zadovoljstvo i budemo sretni ne mijenja se unatoč koronavirusu, potresima, poplavama, gospodarskoj krizi i nizu drugih nevolja koje su nas zadesile u posljednje vrijeme.

„Tkanje života“ pomoglo je brojnim čitateljima da u svoj život unesu zadovoljstvo i sreću. Neka vam i u novim okolnostima, kada se svijet susreće s dosad najvećom pandemijom i čestim prirodnim nepogodama, ova knjiga pomogne da otkrijete zadovoljstvo i veselje u malim stvarima, da se lakše nosite s problemima i nevoljama te da živite sretnim i ispunjenim životom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Biblioteka: Stručno-popularna

Urednica: Koraljka Penavin

 

Godina izdanja: 2020.

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 188

 

 

 

 

ISBN 978-953-52-0321-6

(meki uvez s klapnama)

 

 

 

 

 

Cijena: 99,00 kn


 

 

 

vbz-logo-novi_BOJA_72

 

V.B.Z.

Velikopoljska 12

10 010 Zagreb

tel. 01 6235 419

fax. 01 6235 418

e-mail: [email protected]

www.vbz.hr

 

 

V.B.Z. PREDSTAVLJA

 


 

O AUTORICI

 

Mirjana Krizmanić rođena je 1936. u Zagrebu. Na Filozofskom fakultetu Zagrebačkog sveučilišta diplomirala je i doktorirala psihologiju, a ondje je provela i više od četiri plodna desetljeća te punih trideset godina vodila Katedru za kliničku psihologiju. Autorica je brojnih znanstvenih i stručnih radova i knjiga.

Nakon odlaska u mirovinu posvetila se mnogim aktivnostima i iznimno je angažirana umirovljenica. Uz brojna predavanja, tribine, televizijske i radijske nastupe i dr. već više od desetljeća objavljuje, među ostalim, i uspješnice iz područja popularne psihologije: „Tkanje života”, „Život s različitima”, „U ljubavi i bez nje”, „A što sad?”, „A sad... radost i veselje!”, „Jesenji valcer”, „O toleranciji”, „O životinjama i njihovim ljudima”, „Zašto guramo glavu u pijesak?”, „Knjiga rastanaka” te „Mala psihološka kuharica”.

Mirjana Krizmanić živi u Zagrebu. Trenutačno piše novu knjigu.Biblioteka: Stručno-popularna

Urednica: Koraljka Penavin

 

Godina izdanja: 2020.

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 188

 

 

 

 

ISBN 978-953-52-0321-6

(meki uvez)

 

 

 

 

 

Cijena: 99,00 kn


 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

V.B.Z., KNJIGA