Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za animirani hit MALI ŠEF: OBITELJSKI POSAO

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 20. 09. do 12.00 sati portal politika+ i „Editus d.o.o.“ organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice za na hrvatski sinkronizirani animirani hit MALI ŠEF: OBITELJSKI POSAO (THE BOSS BABY: FAMILY BUSINESS) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj: Zagreb: Branimir Centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj: City Center One Zagreb East i City Center One Split u kojima se prikazuje predmetni film. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od PONEDJELJKA 20. 09. do NEDJELJE 26. 09. za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ osim u Gold Class, IMAX, 3DX i/ili MD4X dvoranama. Link na najavu filma je: https://www.blitz- cinestar.hr/cinestar/mali-sef- sink/4241/20210914.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU:Ivana Burić Solin, Tihana Perković Dugo Selo i Nikolina Brzica Split

.

 

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici nagradnog natječaja neće biti posebno obaviješteni o osvojenim kino-ulaznicama. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici osvojene kino-ulaznice preuzimaju uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, za regularne dvorane (dakle, ne Gold Class, IMAX i/ili 4DX dvorane u multipleksima „CineStar“, odnosno MD4X dvoranu u multipleksima „Cineplexx“) isključivo od PONEDJELJKA 20. 09. do NEDJELJE 26. 09.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove američki filmski studio koji je proizveo na hrvatski sinkronizirani animirani hit MALI ŠEF: OBITELJSKI POSAO?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

 

MALI ŠEF: OBITELJSKI POSAO (THE BOSS BABY: FAMILY BUSINESS)

Sinkroniziran na hrvatski

SAD, 2021.

Redatelj: Tom McGrath

Glasovi hrvatske sinkronizacije: Luka Peroš, Ronald Žlabur, Mila Elegović, Ervin Baučić, Marko Makovičić, Hana Hegedušić

Žanr: animirani, avantura, komedija, obiteljski

Trajanje: 107 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: DreamWorks Animation/DreamWorks/Editus d.o.o

Službena web stranica: https://www.dreamworks.com/ movies/the-boss-baby-2

Igra je gotova.

U nastavku DreamWorksove hit animirane komedije, braća Templeton, Tim (originalni glas daje James Marsden) i njegov mlađi brat Ted (originalni glas daje Alec Baldwin), odrasli su ljudi i udaljili su se jedan od drugoga. Tim je oženjen, postao je otac i prava kućanica. Ted je šef u velikom investicijskom fondu. U njihov život ulazi novi Mali šef s revolucionarnim „I can“ stavom koji će ih ponovno spojiti i pokrenuti novi obiteljski posao.

Tim i njegova žena Carol (originalni glas daje Eva Longoria) koja je šef u kući, žive u predgrađu sa super pametnom sedmogodišnjom kćerkom Tabithom (originalni glas daje Ariana Greenblatt), i pre slatkom bebom Tinom (originalni glas daje Amy Sedaris). Tabitha, koja je prva u svom razredu na Acorn Centru za obrazovanje mladih, idealizira ujaka Teda i želi postati kao on, ali Tim se boji da radi previše te da će izgubiti normalno djetinjstvo i odrastanje. Kada Tina otkriva da je, zapravo, tajna agentica za BabyCorp u misiji otkrivanja mračnih tajni Tabithine škole i njezinog mističnog osnivača Dr. Erwina Armstronga (originalni glas daje Jeff Goldbum), obitelj Templeton se ujedinjuje na neočekivani način te ponovo shvaća smisao prave obitelji i onoga što je u životu važno.

U kinima od 16. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM